Vind eenvoudig de 
perfecte bijverdiener

voor jouw bedrijf! 

Via de NOWJOBS app bereik je snel ontelbare profielen van bijverdieners die staan te popelen om te werken. Jij plaatst de vacature online en kiest een bijverdiener. That’s it! Wij regelen het papierwerk!

NOWJOBS: Dé flexibele oplossing voor jouw onderneming zó in je broekzak!

100% online

Vacatures plaatsen, sollicitaties doornemen en contracten versturen: alles gebeurt online via ons portaal of via de app.

 

road__icon
24/7 beschikbaar

Maak 24/7 gebruik van ons platform en/of de NOWJOBS app. Ook in de vroege morgen, de late avond en in het weekend kun jij gemakkelijk een vacature plaatsen en op zoek gaan naar de juiste bijverdiener(s).

 

road__icon
Géén administratie

Wij regelen al het papierwerk. Zo hou jij tijd over om je te focussen op je bedrijf.

road__icon
Betrouwbaar

Het reviewsysteem geeft je de mogelijkheid om bijverdieners te beoordelen. Zo maak jij de keuze uit betrouwbare bijverdieners en doet de bijverdiener extra hard zijn/haar best om goede punten te scoren! ⭐️

road__icon
Overzichtelijke planningstool

Meer dan vijf bijverdieners op dezelfde dag inschrijven? Dankzij onze planningstool maak je een overzichtelijk werkschema. 

road__icon
Betaal pas na het uitgevoerde werk

Bij NOWJOBS plaats je gratis vacatures en betaal je pas nadat de bijverdiener bij je heeft gewerkt. Fair p(l)ay!

road__icon

Zoek flexibele krachten

Op zoek naar een bijverdiener die jou af en toe kan ondersteunen? Dankzij ons uitgebreide aanbod met flexibele bijverdieners vind je steeds een profiel waar het mee klikt. Zelfs wanneer de vacature lastminute verschijnt, helpen onze bijverdieners je graag uit de brand. En wij regelen het papierwerk. Voor jou als werkgever is stress verleden tijd.

Bouw je eigen favorietenpoule!

Wanneer je tevreden bent over de bijverdieners die bij jou hebben gewerkt, kun je ze via de NOWJOBS app opslaan als favoriet. Zo kun je in de toekomst de bijverdieners waar je tevreden over bent altijd opnieuw een voorstel sturen!

Meer weten? Klik hier!

NOWJOBS in 4 simpele stappen.

Met de NOWJOBS app vind je in no-time de bijverdiener die je zoekt en kan de klus worden geklaard!

Hoe precies? In vier eenvoudige stappen:

Stap 1

Download de app

Stap 2

Registreer je bedrijf

Stap 3

Plaats een vacature

Stap 4

Stuur een contractvoorstel

Meer dan 700 bedrijven en 30.000+ bijverdieners vinden elkaar via NOWJOBS.

Heel wat bijverdieners en bedrijven werden al gematcht via NOWJOBS. En dat in de meest gevarieerde branches: van retail, event en logistiek tot administratie en horeca. Bekijk zelf hoe gemakkelijk onze klanten extra hulp vonden en hoe onze bijverdieners snel aan de slag gingen

 

Klaar om bijverdieners te vinden? Maak NOW je account aan!

Het installeren van onze app en het registreren is snel gedaan. Bovendien kun je meteen al gratis een vacature plaatsen en gemotiveerde bijverdieners vinden. Geen lange en moeilijke registratieprocedures. Start vandaag nog met NOWJOBS en voor je het weet, krijg je de hulp waar je naar op zoek was.

Een duidelijk overzicht met de NOW Planningstool.

In een bloeiend bedrijf waar heel wat extra personeel komt en gaat, is een planning onmisbaar. Onze NOW Planningstool sluit naadloos aan op ons matchingsysteem. Dankzij onze planningstool is het inschakelen van bijverdieners nog gemakkelijker: je werkplanning is overzichtelijk en wij regelen nog steeds het papierwerk.

 

 

Nieuwtjes en tips om je bedrijf nog meer te laten bloeien

Kom meer te weten over hoe je als ondernemer of werkgever optimaal samenwerkt met je bijverdieners. Ook vertellen we je graag meer over waar je rekening mee moet houden bij het selecteren van bijverdieners en wat de wet hierover zegt. Ontdek het in onze blogs.