Contact NOWJOBS

Heb je een vraag voor ons? Kom met ons in contact.
Bel, mail of stuur ons een bericht via WhatsApp!

 

Vraag het Vivianne!

Vivianne-van-NOWJOBS-contact

 
Bel naar
+31 (0)88 562 70 00
Ma-vr van 8:30u-17:00u
WhatsApp naar 
+31 (0)88 562 70 00
Of klik hier!
Wij proberen zo snel mogelijk te reageren!
Mail naar

info@nowjobs.nl

 

Adresgegevens:
Herculesplein 36
3584 AA Utrecht
Netherlands

Stuur ons een bericht.
Verzenden

Misschien hebben wij al een antwoord voor je klaar.

 

Heb je een vraag over de werking van de NOWJOBS app? Neem een kijkje tussen onze veelgestelde vragen.

1 Wat doet NOWJOBS?

De NOWJOBS app matcht bijverdieners met leuke bedrijven en wij van NOWJOBS regelen de rest! Gemakkelijk, snel en 100% digitaal.

 

2 Ik ben een werkgever en vraag me af hoe ik een profiel moet aanmaken?

Het aanmaken van een profiel is heel makkelijk. Je downloadt de app of registreert je op de website. Je kunt daar aangeven dat je een werkgever bent die op zoek is naar extra personeel. Binnen 5 minuten is jouw profiel compleet en kun je, na validatie van het NOWJOBS-team, beginnen met het plaatsen van vacatures.

 

3 Is het plaatsen van een vacature gratis?

100%! Een vacature plaatsen kost dus helemaal niets! Bij iedere geïnteresseerde bijverdiener worden de totale loonkosten transparant getoond. Je kunt dus helemaal zelf de keuze maken op basis van competenties en kosten. Je betaalt pas indien er daadwerkelijk iemand gewerkt heeft. De kostprijs van een bijverdiener is afhankelijk van de leeftijd en/of ervaring van de bijverdiener.

 

4 Kan ik naast mijn huidige (bij)baan via NOWJOBS werken?

Ja, dat kan zeker! Wanneer jouw planning het toe laat kun je reageren op een leuke vacature. Wel moet je er rekening mee houden dat je maar bij één werkgever tegelijkertijd je loonheffingskorting toe kan passen. Wanneer je deze niet "aan hebt staan" bij NOWJOBS, dan moet je er wel rekening mee houden dat het verschil tussen je bruto en netto loon iets groter is. Wil je precies weten wat je verdient? Zet dan je loonheffing uit (ga naar instellingen > voorkeuren > werkgevers & loonheffingskorting) en bekijk vervolgens de job waarin jij geïnteresseerd bent!