20 oktober 2022

Extra geld verdienen door inflatie? Werk via NOWJOBS!

Vrijwel alles wordt duurder: van boodschappen tot tanken en de energie- en gasrekening. De inflatie en energiecrisis treft ons allemaal. Ook jou. Door deze stijgende prijzen wordt het voor veel mensen steeds moeilijker om de touwtjes van het dagelijkse huishouden aan elkaar te knopen. De eerste reactie van veel mensen is dan: besparen. Want door minder uit te geven hou je meer over om de hoge kosten mee te kunnen compenseren. Maar, je kunt natuurlijk ook kijken naar je inkomen. Hoe? Wij vertellen het je!

Extra geld verdienen via NOWJOBS

Besparen is zeker goed voor de portemonnee, maar je kunt natuurlijk niet oneindig geld besparen. Wil jij daarom wat extra geld verdienen om de inflatie mee te dekken? Dat kan met de NOWJOBS-app! Dankzij NOWJOBS kan je bijverdienen, waar je wilt en wanneer je wilt. Zo kun je makkelijk naast je huidige (bij)baan wat extra uurtjes maken en dus wat extra geld verdienen. Maar, hoe werkt dat NOW? Wij leggen het je uit!

Download de app

De NOWJOBS-app is 100% mobiel. Download hem gratis voor iOS- of Android en maak binnen twee minuten eenvoudig een profiel aan. Hoe completer je profiel is, hoe groter de kans op een job die past bij jouw skills en interesses. Daarnaast overtuig je met een compleet profiel de opdrachtgever sneller dat jij de perfecte kandidaat voor hen bent. Meer tips over hoe je jouw profiel kan optimaliseren? Lees het hier!

Het aanmaken van een account is gratis, en geheel vrijblijvend. Je bent dus niet verplicht om te werken. Eén van de voordelen van NOWJOBS? Bij NOWJOBS ben je gewoon in loondienst. Je bent dus geen zzp’er en hebt dus geen KVK-nummer nodig, hoeft geen administratie bij te houden en je bent altijd verzekerd. Kortom: niet alle nadelen van een zzp’er, maar wél de flexibiliteit en de afwisseling!

Solliciteer waar en wanneer je wilt

Bij NOWJOBS bepaal je zelf waar én wanneer je werkt. Daarom is dit de perfecte manier om naast je huidige (bij)baan snel wat extra geld te verdienen. Swipe tussen de jobs die bij jou passen en kies zelf voor welke jobs je solliciteert. Je ziet per job waar en wanneer je kan werken én je ziet meteen wat je netto gaat verdienen. Is er een match tussen jou en het bedrijf? Dan ontvang je automatisch een melding met een contractvoorstel. Accepteer het voorstel en teken het contract digitaal. That’s it! Hoe lekker is dat?

Klinkt dit als muziek in je oren? En kun jij niet wachten om wat extra bij te verdienen om die hoge kosten van de inflatie te dekken? Wacht dan niet langer en download hieronder de NOWJOBS-app! Nog vragen?

Bel, mail of stuur ons een bericht via WhatsApp. Ons Succes-Team helpt je graag op weg!

account_circle

Marketing - 20 oktober 2022