Horeca vacatures als
Afwasser
Ober
Barkeeper
Keukenhulp

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende bijbaan in de horeca? Bij NOWJOBS heb je veel mogelijkheden om te werken in de horeca. Of je nu wilt werken als ober, barkeeper, keukenhulp of afwasser, in de NOWJOBS-app vind je een ruim aanbod aan vacatures in de horeca.

Denk bijvoorbeeld aan bedrijven zoals Vapiano, ’t Zusje, of IBIS hotel. Natuurlijk ontbreken ook vacatures bij lokale restaurants niet in onze app.
Bijverdiener met theedoek in de afwas

4 stappen, 0 zorgen: vind jouw job binnen no-time

1

Download de NOWJOBS-app

Gratis en voor niks

2

Vul je profiel aan

Maak je profiel compleet en swipe door de vele vacatures

3

Kies jouw job

Meer dan 1.382+ bedrijven staan in de rij voor jou!

4

Show me the money!

Je geld staat supersnel op je bankrekening

Stap 1 - download de app voor bijverdieners
Stap 2 - vul je profiel aan voor bijverdieners
Stap 3 - kies jouw job voor bijverdieners
Stap 4 - geld op jouw rekening!
Afwasser in een restaurant

Veel of weinig ervaring in de horeca?

Ongeacht je ervaring snel werken in de horeca. Of je nu al jaren ervaring hebt in de horeca of net begint met werken, bij NOWJOBS is er altijd een bijbaan in de horeca die bij jou past. Werk voor verschillende bedrijven om je skills te ontwikkelen en verder te groeien in jouw carrière.

Ben jij de gezellige prater die de hele dag gasten blij maakt in de bediening of achter de bar? Of luister je liever naar je eigen muziek terwijl je de afwas zo snel mogelijk blinkend schoon krijgt? Kies een bijbaan in de horeca die bij je past, of wissel wekelijks af om verschillende functies uit te proberen. Bij NOWJOBS hebben we veel horeca vacatures! 

Kies voor flexibiliteit

Bij NOWJOBS staat flexibel werken gelijk aan snel betaald krijgen. Jouw salaris staat al binnen één week op je rekening. Zo werk je zonder zorgen in de horeca en geniet je van je verdiende geld. 

Horecaschermen NOWJOBS

Wil jij in een andere branche werken?