Bijverdiener in een kledingwinkel

Vacatures overzicht

Hier vind je een overzicht van doorlopende vacatures in de NOWJOBS-app. Deze vacatures zijn altijd beschikbaar!

Download de app om altijd als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe jobs.

Bezorger bij HelloFresh

Als bezorger bij HelloFresh werk jij zelfstandig en breng je de vooraf ingeladen maaltijdboxen rond in de aangewezen wijk. Je shift start bij de hub bij jou in de buurt, waar je na je shift het busje weer inlevert. Maar, deze heerlijke maaltijdboxen komen niet vanzelf in de bus terecht. Daarom zal je af en toe worden ingepland op een laaddienst. Wil jij meer weten over hoe een dag als HelloFresh bezorger eruitziet?

Horecamedewerker bij Vapiano

Vapiano is op zoek naar allround horecamedewerkers. Als servicemedewerker ontvang je de gasten en ben jij het eerste aanspreekpunt. Je kan ook in de bediening alle drankjes en hapjes rondbrengen, terwijl je de gasten voorziet van informatie uit onze keuken. Of je laat je kwaliteiten achter de bar zien. Als barman of barvrouw ben jij bekend met alle drankjes en zorg jij ervoor dat niemand een droge keel krijgt! Is deze job iets voor jou?

Schoonmaker bij UMC Utrecht

Ben je op zoek naar een leuke baan als schoonmaker? En wil jij als schoonmaker bijdragen aan het welzijn van duizenden patiënten en zorgmedewerkers? Dan is deze job als schoonmaker bij UMC Utrecht iets voor jou. Deze functie gaat over het schoonmaken van de bedden zodat ze weer klaar zijn voor nieuwe patiënten! Ervaring als schoonmaker is niet nodig, alles word je geleerd op het werk. Er zijn vijf teams die verspreid zijn door het hele ziekenhuis, ook in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Alle teams zorgen er samen voor dat het hele ziekenhuis brandschoon is door de juiste procedures te volgen.

Allround medewerker bij tankstations

Ben je op zoek naar een afwisselende (bij)baan waar geen dag hetzelfde is? Ga aan de slag als Allround Shop Verkoper op het tankstation, en ontwikkel je op meerdere gebieden binnen het tankstation. Klanten helpen, voorraden bijvullen en kassawerkzaamheden uitvoeren, vormen onderdeel van jouw takenpakket. Iets voor jou? Goed nieuws! Via NOWJOBS kun jij namelijk bij veel verschillende tankstations aan de slag. Voor welk tankstation ga jij?

  • BP
  • Shell
  • Esso
  • Texaco

Medewerker op Events & Festivals

Houd jij wel van een goed feestje en ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan? Dan is werken op een festival écht iets voor jou! Bij NOWJOBS komen er regelmatig te gekke vacatures op de app voor Events & Festivals. Schrijf je in en kom als eerste aan de beurt!