07 april 2023

Werken op Landal Texel: de ideale vakantiebaan

bijbaan-texel-landal-nowjobs

De lente is begonnen en de zomer staat om de hoek. Als je zin hebt in een avontuurlijke zomer, ben je bij NOWJOBS helemaal aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een unieke baan voor je op Texel. Benieuwd wat je kunt verwachten? Wij zetten het voor jou op een rij.

Vakantiebaan op Texel

De perfectie combinatie: samen met je vrienden avontuurlijke seizoenen beleven én geld verdienen! Landal Sluftervallei is op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten voor in de keuken, de bediening en de winkel. Ben jij een aantal weken voor minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Ga dan via NOWJOBS deze lente en zomer aan de bak op Texel. 

Wat maakt deze vakantiebaan zo te gek?

  • Werken met je vrienden: Werken op Texel is natuurlijk hélemaal te gek, maar hoe leuk is het dat je dit samen met je vrienden kunt doen! Kom je alleen? Maak je geen zorgen, want binnen no-time leer jij nieuwe mensen kennen.
  • Gratis huisvesting: Ben jij voor minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Dan regelen wij gratis overnachting. Hoe chill is dat?
  • Perfecte werktijden: Je werktijden zijn afhankelijk van jouw functie, maar na je werk heb jij genoeg vrije tijd om (samen met je vrienden) het prachtige eiland te ontdekken.

Aan de slag als...

  • Keukenhulp: Als keukenhulp help jij de kok met het bereiden van het eten in het restaurant. Samen met jouw collega’s zorg je er ook voor dat de keuken netjes en schoon blijft. Heb jij zin in een afwisselende functie? En wil jij werken met de gezelligste collega’s? Solliciteer dan op deze functie.
  • Medewerker bediening: Als medewerker bediening zorg jij samen met jouw team dat alle gasten hun eten en drankjes krijgen. Oftewel: bestellingen opnemen en uitserveren. Belangrijke eisen voor deze job? Gastvrijheid en servicegerichtheid!
  • Winkelmedewerker: Als winkelmedewerker ben jij het gezicht van onze winkel op het park. Ben jij de vrolijke topper die de gasten van het park een topervaring bezorgt in de winkel? Dan zoekt Landal GreenParks jou!

Kun jij niet wachten om dit prachtige eiland te ontdekken? Heb je nog geen plannen vanaf nu tot en met september? Of zie jij dit jezelf én je vrienden wel doen? Wacht niet langer en ga voor deze unieke ervaring op Texel!

 

account_circle

Marketing - 07 april 2023