Het heeft even geduurd, maar na twee jaar stilzitten mogen we dit jaar de verjaardag van koning Willem-Alexander eindelijk weer goed vieren. Want, Koningsdag 2022 gaat door! Op woensdag 27 april mogen we dus weer flink los gaan. Bij Koningsdag horen natuurlijk festivals en daarom zetten wij de zes leukste Kingsday Festivals voor jou op een rij.

Het Kingsland Festival is uitgegroeid tot een van de grootste Koningsdag festivals van Nederland. Van hardstyle tot hip-hop en dance, bij Kingsland is er voor ieder wat wils. Tijdens het Kingsland Festival geniet je onder anderen van artiesten als Martin Garrix, Afrojack, Kris Kross Amsterdam, Ronnie Flex en Antoon. 

Leeftijd: 18+ 
Locatie: Amsterdam, Rotterdam en Groningen 

Werken op Kingsland? Dat kan via de NOWJOBS-app!

Heb jij op Koningsdag nog niks op de planning staan? En heb jij zin om tijdens Koningsdag lekker bij te verdienen en ondertussen de sfeer van een te gek festival te proeven? Dit is je kans! Als bijverdiener via NOWJOBS kun jij aan de slag op de Kingsland Festivals in Amsterdam, Rotterdam en Groningen. Ben jij de feestende bijverdiener waar wij naar op zoek zijn? 

Bijverdienen op Kingsland RotterdamBijverdienen op Kingsland AmsterdamBijverdienen op Kingsland Groningen

538 Koningsdag Breda

Heb jij een allround muzieksmaak of luister je graag naar Radio 538? Dan is dit Koningsdag festival perfect voor jou en je vrienden. Van dance tot Brabantse meezingers. Tijdens 538 Koningsdag zetten de grootste nationale én internationale artiesten van dit moment het Chasséveld op z’n kop. Met artiesten als Antoon, Kris Kross Amsterdam, Davina Michelle en Snollebollekes wordt 538 Koningsdag één groot feest!

Leeftijd: 18+ 
Locatie: Chasséveld, Breda 

Oranjebitter Festival

Zin in een veelzijdig feestje waar jij helemaal uit je plaat kunt gaan? Dan ben je bij het Oranjebitter Festival aan het juiste adres. Met zeven verschillende stages en toffe artiesten als Merol, Goldband en Jeff Solo is verveling onmogelijk op Oranjebitter.

Leeftijd: 18+ 
Locatie: Roel Langerakpark, Rotterdam

Oranjebloesem Amsterdam

Oranjebloesem Amsterdam is hét alternatieve Koningsdag festival. Heb jij zin in een techno-feestje net buiten het centrum van Amsterdam? Stel dan je navigatie in op Oranjebloesem! Dit festival staat bekend om de lekkerste beats buiten de drukte van het Amsterdamse centrum.

Leeftijd: 18+ 
Locatie: Olympisch Stadion, Amsterdam 

Supersized Kingsday

Is Hardstyle, Hardcore en uptempo muziek jouw ding? Dan beleef jij op Supersized Kingsday gegarandeerd een topdag! Dit festival doet haar naam zeker eer aan. Op SuperSized Kingsday worden met maar liefst acht area’s alle harde stijlen vertegenwoordigd.

Leeftijd: 18+ 
Locatie: Aquabest, Best 

Kingdance Festival

Dans jij de sterren van de hemel? En ben jij klaar voor een mega dik oranje festival met alle toeters en bellen? Kingdance Festival heeft een podium vol grote artiesten als Bilal Wahib, Childsplay, JeBroer en Jonna Fraser. Even helemaal uit je dak gaan? Ook dat kan! Kingdance Festival heeft namelijk een Hardstyle Area waar jij en je vrienden helemaal los kunnen gaan.

Leeftijd: alle leeftijden 
Locatie: Wijthmenerplas, Zwolle  

Wil jij ook graag werken op festivals? Download de app en bekijk alle vacatures bij jou in de buurt!

account_circle

Jorrit - 20 april 2022