07 oktober 2020

Kom bijverdienen als bezorger bij Mr. Butler

Mr Butler-bijverdienen

Een butler heet James of Alfred, toch? Maar dankzij maaltijdbezorger Mr. Butler en NOWJOBS kun je ook met een andere voornaam in Nijmegen en Den Bosch aan de slag als moderne ‘butler’. Net zoals Lars Jacobs, die zo bijverdient als bezorger. Gewapend met een e-bike en een werktelefoon zorgt hij er ook nog voor dat iedereen in Nijmegen de nieuwe bezorgdienst kent. Lees je mee met zijn ervaringen? 

Vertel me meer! Hoe gaat het NOW?

Als bezorger bij Mr. Butler fiets ik kriskras op een e-bike door Nijmegen. Dat is lekker te combineren met mijn opleiding Autotechnicus. Ik heb nog nooit eerder een bezorgbijbaantje gehad en ik wilde niet voor een ‘standaard’ zaak bezorgen. Dus kwam de bezorgvacature van Mr. Butler via de NOWJOBS app als geroepen! Ik kan lekker bijverdienen en houd ook nog eens mijn conditie op peil.

Een nieuw bedrijf in Nijmegen, dat leek je een leuke uitdaging. Wat waren je verwachtingen? 
Ik dacht dat ik direct kon beginnen met bezorgen, maar het is een nieuw bedrijf. Mensen moeten eerst weten dat het bestaat, voordat er bestellingen binnenkomen. Toen ik voor het eerst op de locatie kwam, vond ik het wel jammer dat ik niet direct kon starten met bezorgen.
 
Gelukkig vind ik het werk dat ik nu moet doen ook heel leuk. Denk bijvoorbeeld aan rondfietsen door Nijmegen voor naamsbekendheid van Mr. Butler of flyers uitdelen en in brievenbussen stoppen. Op deze manier zie ik ook een beetje hoe een bedrijf opstart en wat daar allemaal voor nodig is. Dat is tof.

Kennismaken met het team
Nadat ik had gesolliciteerd op de vacature, mocht ik eerst eens langskomen om kennis te maken. Dat vond ik zelf ook fijn, want dan weet je direct bij wie je terechtkomt. En ik werd heel hartelijk ontvangen. We hadden daarnaast ook met het gehele team een kennismakingsdag op mijn eerste werkdag.
 
Door die kennismakingsdag voelde ik mij echt onderdeel van het team. Ik ontmoette mijn teamleider en we bespraken ieders beschikbaarheid. Iedereen kreeg een informatiefolder mee met daarin alle regels van Mr. Butler, welke kleding je aan moet tijdens het werk en hoe de Mr. Butler app werkt. Ook kreeg ik een visitekaartje met een telefoonnummer waarnaar ik tijdens het bezorgen kan appen als ik vragen heb. Heel handig.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Ik zorg dat ik op tijd aanwezig ben op het kantoor. Meestal zo’n 15 tot 20 minuten van tevoren. Dan heb ik alle tijd om mijzelf te activeren in de app en om mijn e-bike klaar te zetten. Daarnaast krijg je een werktelefoon mee. Deze kun je koppelen aan de fiets.

Voordat ik op de fiets stap, vraag ik natuurlijk of ik moet flyeren of rondfietsen. Meestal ga ik eerst even een rondje fietsen door Nijmegen. Dan zien mensen je fietsen met de twee bezorgtassen op de fiets met Mr. Butler daarop. Dat zorgt voor naamsbekendheid, in de hoop dat mensen bij Mr. Butler wat gaan bestellen.
 
Na een of meerdere rondjes keer ik terug naar kantoor en krijg ik flyers mee. Samen met een collega pakken we dan een lange straat waar we de flyers in de brievenbussen stoppen. Soms zitten er mensen buiten en neem ik even de tijd om de werkwijze van Mr. Butler uit te leggen. Mensen reageren daar namelijk heel leuk op. Ik vind het heel leuk om daar een verschil in te maken en zo’n nieuw bedrijf daar een beetje bij te helpen.

En hoe fietst dat, zo’n e-bike?
Ik vind een e-bike heel fijn fietsen. Eigenlijk hoef je helemaal geen kracht te zetten, terwijl je veel sneller gaat dan een gewone fiets. In de stad is een fiets ook veel makkelijker dan een scooter. Los van het feit dat je bij een scooter moet tanken, stap je veel makkelijker op een fiets. Nog een pluspunt is dat je er grotere tassen op kunt zetten. En voorop past een extra tas, bij een scooter lukt dat meestal niet.

Ga je vaker werken bij Mr. Butler?
Zeker! Ik ben van plan hier wekelijks bij te verdienen. Nu is het leuk om te zien hoe het bedrijf aan het groeien is en volgende week zal ik de eerste bestellingen kunnen bezorgen. Dit bijbaantje is een echte aanrader voor iedereen die ervaring op wil doen als bezorger, maar het net even anders wil aanpakken.

Bijverdienen in Den Bosch en Nijmegen
Ga ook aan de slag als fietsende butler in Den Bosch of Nijmegen! Met de afwisselende taken en collega’s is geen enkele dag hetzelfde. Solliciteer nu via de NOWJOBS app en begin morgen al.

 

account_circle

Marketing - 07 oktober 2020