Je kent het vast wel. Je weet wel wat voor baantjes je leuk vindt, maar je raakt de draad kwijt door alle vacatures die online staan. Je moet vaak eerst een uitgebreide motivatiebrief sturen en dan maar wachten op een reactie. Gebruik daarom NOWJOBS om een stuk makkelijker aan het werk te gaan. Geen lange sollicitatieprocedure, gesprekken of een screening. Alles regel je 100% mobiel in één app. Hoe gaat het in zijn werk?

Kijk mee in de app

 

Bij NOWJOBS gaat alles digitaal
Als je wat wilt bijverdienen is dat bij NOWJOBS in één app geregeld. Je kunt zelfs meerdere baantjes aannemen: alles gaat via de NOWJOBS-app en je hoeft je niet bezig te houden met de administratie. Dit zijn de voordelen:

  • Snel aan de slag: een job vinden bij NOWJOBS gaat zonder tussenkomst van mensen. Als er een match is met een opdrachtgever kun je dus direct aan het werk.
  • Geen cv, maar beoordeel zelf je vaardigheden: in plaats van dat je een cv inlevert, geef je bij NOWJOBS aan hoe goed jij jezelf inschat bij verschillende vaardigheden. Dit doe je op een schaal van 1 tot 5 sterren. Geef je jezelf 3 of meer sterren bij een bepaalde vaardigheid? Dan moet je in de app aangeven waarom jij goed bent in deze specifieke vaardigheid. Zo hoef je niet steeds een nieuwe motivatie of cv op te stellen.
  • Externe reviews toevoegen: na elke gewerkte shift via NOWJOBS kun jij als bijverdiener een opdrachtgever beoordelen – en de opdrachtgever jou ook. Heb je nog nooit gewerkt via NOWJOBS, maar heb je wél ervaring door een ander (bij)baantje? Dan kun je ook makkelijk aan die werkgever vragen of ze jou willen beoordelen. Dit wordt dan zichtbaar op je profiel.
  • Completer profiel = sneller aan het werk: als je profiel voor 60% compleet is, kun je solliciteren. Hoe meer je invult, hoe beter de getoonde jobs bij jou passen en hoe groter de kans dat je door een opdrachtgever wordt uitgekozen. En daardoor kun je dus sneller aan het werk.
  • Digitale administratie: je contract teken je digitaal en je vindt al je benodigde informatie op één plek. Bovendien ontvang je je loonstrookjes wekelijks per mail.
  • Meldingen van nieuwe jobs: via de NOWJOBS-app blijf jij op de hoogte van nieuwe, interessante jobs bij jou in de buurt. Zo mis je nooit een leuke kans om bij te verdienen.

Alles gaat 100% mobiel
Al deze stappen regel je dus volledig zelf in de mobiele app. Stop met scrollen, vind een baan. Je hebt niets nodig behalve je telefoon. Komt die telefoonverslaving toch nog van pas.

Flexibel bijverdienen: ga direct aan de slag
Download nu de NOWJOBS-app via Google Play of de App Store en ga flexibel aan de slag wanneer je maar wilt. Maak stapsgewijs een profiel aan en je hebt zo een bijbaan in je broekzak.

 

Ontdek in deze blog hoe simpel je solliciteert.

account_circle

Marketing - 25 april 2022