09 juni 2022

Vaderdag 2022: de 5 origineelste Vaderdag cadeaus

Vader bladert samen met zijn dochter in een boek

Zondag 19 juni is het weer Vaderdag en daarom de hoogste tijd om jouw hardwerkende vader eens in het zonnetje te zetten. Ga je voor een dagje weg, geef je hem een heerlijke borrelplank óf kom je gezellig samen bijverdienen? Wij zetten de 5 leukste Vaderdagcadeaus voor jou op een rij!

Workshop bierbrouwen

Zijn jij en je vader gek op bier? Maar vind je het geven van een bierpakket wat te kort door de bocht? Dan is dit het perfecte cadeau! Verras je vader met een workshop bierbrouwen en maak samen de lekkerste biertjes. Dit is niet alleen ontzettend origineel en gezellig, maar ook nog eens superlekker! 

Mountainbiken in de Belgische Ardennen

Heb jij een sportieve vader? En wil je samen met hem een leuke dag beleven? Dan is dit wellicht iets voor jou! Kies zelf jouw perfecte route en maak samen een spectaculaire tocht op een mountainbike door Belgische Ardennen. Ga jij voor deze sportieve en spectaculaire belevenis?

Borrelplank

Heb je zin in een avondje bankhangen? En wil jij het jezelf niet te ingewikkeld maken? Verras je vader met een overheerlijke borrelplank. Superlekker én reuzegezellig! Geen ster in het samenstellen van de perfecte borrelplank? Maak het jezelf makkelijk en bestel supereenvoudig een kant-en-klare borrelplank online. Was jij Vaderdag stiekem een beetje vergeten? Ook dan is een borrelplank de ideale oplossing! Ga snel naar de supermarkt en haal de lekkerste borrelhapjes in huis voor een avond vol gezelligheid.

Laat je vader zelf vliegen

Wil jij even flink uitpakken? En droomt jouw vader altijd al van het besturen van een vliegtuig? Dan is dit dé kans om deze droom te laten uitkomen. Met dit fantastische cadeau krijgt je vader de kans om achter de stuurknuppel van een Cessna te kruipen en het Nederlandse landschap vanuit de lucht te verkennen. Laat jij de jongensdroom van jouw vader uitkomen?

Gepersonaliseerd cadeau

Geef je toch liever een persoonlijk cadeau? Dan kan dat natuurlijk ook. Op internet vind je de gekste dingen die je kunt laten bedrukken of personaliseren. Zo kun je kiezen voor een stoer leren schort met een persoonlijke tekst of naam erop. Of bier met gepersonaliseerde etiketten en gegraveerde bierglazen. Wat je jouw vader ook geeft, hij zal het hoe dan ook waarderen.

Nog geen cadeau? Ook daar hebben wij een oplossing op. Ga samen met je vader aan de slag als bijverdiener via de NOWJOBS-app! Hoe gezellig is dat? Fijne Vaderdag! ?

account_circle

Marketing - 09 juni 2022