19 april 2022

Kom net als Chris bijverdienen bij Vapiano!

Bijbaan-vapiano-bijverdienen-nowjobs

De horeca draait weer op volle toeren en iedereen weet ook Vapiano weer te vinden. Daarom is het via NOWJOBS mogelijk om bij te verdienen als horecamedewerker bij Vapiano. Draag jij met gemak meerdere borden tegelijk? En ben jij dol op de Italiaanse keuken? Dan is werken bij Vapiano echt iets voor jou! In dit blog vertelt Chris hoe het is om via de NOWJOBS-app bij Vapiano te werken.

Vertel me meer! Hoe gaat het NOW?

Wij spraken bijverdiener Chris. Hij zit op dit moment in een tussenjaar van zijn studie Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen in Utrecht. Momenteel werkt hij als bijverdiener via NOWJOBS bij Vapiano, waar hij het enorm naar zijn zin heeft.

“Mijn ontvangst op mijn eerste werkdag was heel goed. Ik wist niet precies waar ik moest zijn, maar ik werd bij binnenkomst direct geholpen door een meisje dat bij Vapiano werkt. Ze vroeg gelijk of ik via NOWJOBS kwam en heeft me uitgelegd hoe alles werkt.” Een lang inwerkproces is niet nodig. Nadat Chris zijn werkkleding had gekregen, kon hij al snel aan het werk.

De werkzaamheden van Chris bij Vapiano zijn erg afwisselend. “Zo ben ik het ene deel van de dag werkzaam als bartender en help ik het andere deel van de dag in de bediening. Daarnaast help ik zo nu en dan met het bereiden van eten in de keuken.” Dat het werk bij Vapiano zo afwisselend is, is voor Chris zeker een pluspunt.

Het leukste aan bijverdienen bij Vapiano vindt Chris het team. “Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen. Bij Vapiano werken niet alleen mensen uit Nederland, maar ook uit andere landen. Mensen uit Spanje en Griekenland, je kunt het zo gek niet bedenken of ze werken bij Vapiano. Ik zou het bijverdienen bij Vapiano zeker aanraden. Je hebt een fijne opdrachtgever, het is erg flexibel en je komt terecht in een leuk team!”

Lijkt dit jou nou ook wat? En kun jij net als Chris met een dienblad lopen als de beste? Kom bij Vapiano werken via NOWJOBS!

account_circle

Marketing - 19 april 2022