05 maart 2021

Bijverdienen én werken aan je cv. Erik doet het!

bijverdienen-werken aan CV-NOWJOBS-Galamart

Bij NOWJOBS bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Dat kan – heel flexibel – bij verschillende organisaties, maar je kunt als bijverdiener natuurlijk ook op één vaste plek werken. Top-bijverdiener Erik Mastenbroek is daar het perfecte voorbeeld van. Erik heeft via NOWJOBS al meer dan 450 uur gewerkt voor de Utrechtse woonwinkel Galamart. Het matcht zo goed dat hij veel taken en verantwoordelijkheden deelt met de filiaalmanager.

Na een tip van een huisgenoot besloot Erik te solliciteren op een job als verkoopmedewerker bij Galamart. Hij reageerde meteen op meerdere shifts, omdat het hem leuk leek voor langere tijd aan de slag te gaan. “Tijdens een kennismaking met Mark, de filiaalmanager, bleek dat Galamart graag werkt met een flexpool van bijverdieners die vaker terugkomen”, vertelt Erik. “Onze wensen sloten dus goed op elkaar aan.”

Schot in de roos
Ook Eriks opleiding bedrijfskunde bleek uitstekend te passen bij de werkzaamheden bij Galamart. “Ik heb veel geleerd over managementfuncties in het mkb en dat is eigenlijk precies de kennis die Galamart op dat moment nodig had. De winkel stond namelijk nog in de kinderschoenen toen ik begon. Er moest nog veel op poten worden gezet.”

Erik ging aan de slag met verschillende projecten, variërend van het logistieke proces tot het herinrichten van de winkel. “Verder heb ik samen met Mark inwerkinstructies opgesteld voor nieuwe medewerkers.”

“Het is uniek dat ik als bijverdiener zoveel verantwoordelijkheid krijg”

Veelzijdige werkweek
Naast de plannen voor de winkel is Erik dagelijks bezig met uiteenlopende klussen. Zo bestelt hij nieuwe voorraad en zorgt dat de producten hun beoogde plek in de winkel krijgen. Klanten van Galamart doen hun aankopen ook online via Bol.com. “We pakken die pakketjes in en maken ze klaar voor verzending. Een werkdag is dus heel veelzijdig en echt nooit saai.”

Pizza-avond
De combinatie van werk dat dagelijks terugkomt en bezig zijn met langetermijnplannen maakt het werk voor Erik zo leuk. “Soms hebben we een pizza-avond waarop we plannen maken en dingen met elkaar bespreken. Dat is heel interessant om mee te maken en zowel Galamart als ik leren er veel van.”

Tijdens ons gesprek krijgt Erik een tweede telefoontje. Wat daarna gebeurt laat mooi zien welke verantwoordelijkheden Erik heeft en hoe hij daarmee omgaat. “Ik moet het even kort houden. Een collega die ingewerkt wordt heeft een vraag over de werkinstructies. Daar ga ik hem nog even bij helpen.”

Wil jij ook verantwoordelijk werk doen en mooie werkervaring toevoegen aan je cv? Bekijk snel de jobs die klaarstaan in de app!

account_circle

Marketing - 05 maart 2021