09 juni 2022

Bijverdienen als bezorger bij HelloFresh met Matthijs Verbeek

Bijverdienen als bezorger bij HelloFresh met Matthijs Verbeek!

Veel mensen houden van de combinatie van gezond en gemak. HelloFresh is hiervoor dé oplossing. Deze gezonde maaltijdboxen vol verse producten moeten uiteraard ook worden bezorgd. En dat is alle hens aan dek! Daarom werkt Matthijs via NOWJOBS als bezorger voor HelloFresh. Als je een rijbewijs hebt en van zelfstandig werken houdt, moet je vooral lezen wat Matthijs van zijn flexibele baan vindt ?

Vertel me meer over HelloFresh! Hoe gaat het NOW?

Wij spreken Matthijs Verbeek. Hij is 22 jaar, komt uit de Meern en studeert aan de Avans Hogeschool. Naast zijn studie werkt hij als bijverdiener via NOWJOBS bij HelloFresh, wat hem erg goed bevalt. “Ik heb NOWJOBS leren kennen via Instagram. Ik ben toen gelijk naar de sollicitatiepagina gegaan en werd de volgende dag gebeld voor een kennismakingsgesprek.”

Eerste werkdag als bezorger

Zijn ontvangst op zijn eerste werkdag was erg goed. “Toen ik aankwam werd ik eerst mee naar boven genomen voor een korte introductie. Daarna was het tijd voor een rittentest, om te kijken of ik de bus kan besturen.” Nadat Matthijs deze rittentest had gehaald, kon hij direct beginnen. Hij was klaar om de weg op te gaan.

Dat Matthijs door het bijverdienen bij HelloFresh geen studieschuld oploopt, én lekker met zijn vrienden naar het terras kaan gaan, motiveert hem het meest. Maar, het leukste aan het werken bij HelloFresh vindt Matthijs het team. “Ik heb supergoed contact met mijn collega’s op de hub, dat is de gezellige plek waar we samen de dag beginnen en eindigen. Daarnaast is het werk lekker zelfstandig. Je gaat alleen de weg op, levert de boxen af, komt terug op de hub en je werkdag zit er alweer op.”

Flexibel via NOWJOBS

Waarom Matthijs voor NOWJBOS heeft gekozen? “Ik vind het contact bij NOWJBOBS erg fijn. Ze hebben een goede service en er wordt snel gereageerd op de vragen die ik heb. Ook de app is supermakkelijk in gebruik. Het is overzichtelijk, je ziet gelijk wat je gaat verdienen, je kunt je beschikbaarheid wekelijks opgeven en er wordt vrijwel direct contact met je opgenomen. Ik zou NOWJOBS zeker aanraden.”

Ben jij net zo enthousiast als Matthijs? En lijkt rondrijden in een busje jou wel wat? Kom bijverdienen bij HelloFresh via NOWJOBS!

account_circle

Marketing - 09 juni 2022