30 augustus 2021

Flexibel bijverdienen bij HelloFresh - Erik doet het!

HelloFresh chauffeur via NOWJOBS

Edwin Nieuwenhuis is 28 jaar en woonachtig in het centrum van Gorinchem. Basketbal is zijn grote passie, helaas is het door een heftige knieblessure niet meer mogelijk om zelf te spelen. Om toch van deze mooie sport te blijven genieten, coacht Edwin op de zaterdag een team en probeert hij ze elke week naar de overwinning te leiden! Edwin heeft een fulltime job bij de Mandemakers in Waalwijk en verdient daarnaast nog een extra zakcentje via NOWJOBS bij HelloFresh. 

Stilzitten? Echt niet. “Over 50 jaar is het moment om lekker stil te zitten en niks te doen, nu ben ik liever druk bezig” geeft Edwin aan. Dus wat ga je doen als je niet kan stilzitten. Je maakt een account aan bij NOWJOBS en gaat aan de slag ?. Binnen 10 minuten na zijn sollicitatie bij Hellofresh had Edwin een kennismakingsgesprek met Nick van ons Success team werd hij direct ingepland voor een rijtest bij HelloFresh! Het rijden in een HelloFresh busje was ? ? 'tje voor Edwin, bij Mandemakers rijdt hij in grotere bakwagens. 

“Mensen zijn altijd blij wanneer ik langskom met hun maaltijdboxen. Wie houdt er nou niet van lekker eten?”

Als de tijd het toelaat neemt Edwin altijd een momentje om de klant kort spreken. “Lekker kletsen, veel plezier wensen met koken en weer verder!” Door dit contact behoud je de klant en dat vindt hij belangrijk. Chapeau Edwin . 

Als de shift van Edwin begint, stapt hij het liefst in één van de nieuwere busjes van HelloFresh. In deze busjes kan hij zijn mobiel koppelen en zijn eigen Spotify playlist opzetten. Hollandse meezingers of Amerikaanse hiphop staan dan hoog in het volume en uiteraard wordt er zo nu en dan meegezongen. Dus mocht je in omgeving Utrecht een HelloFresh busje met lekkere nummertjes en wat gezang tegenkomen, dan weet je dat Edwin achter het stuur zit ?. "Kan ik eigen mijn playlist niet opzetten, dan geniet ik net zo goed van Qmusic en de nummertjes in de top 50.” 

Dat is eens lekker je dag eindigen… Een maaltijdbox naar de 16e verdieping brengen, daar hoef je Edwin niet voor wakker te maken. Eenmaal boven kon Edwin over het hele centrum van Amersfoort heen kijken met een prachtige zonsondergang. “Dit zijn wel de momenten dat ik even de tijd neem om te genieten”. 

Mocht je nog iets nodig hebben voor in je huis? Edwin helpt je graag in Waalwijk en kan je alles vertellen over de meubels, keukens en baden! Wat een topper ben jij Edwin?!

account_circle

Marketing - 30 augustus 2021