08 maart 2021

Bijverdienen via NOWJOBS: hoe werkt dat?

Hoe werkt bijverdienen via NOWJOBS?

Toe aan een baan met veel flexibiliteit en wat extra geld? Met de gratis NOWJOBS app vind je snel en gemakkelijk een job die bij jou past. In een paar simpele stappen kun je een profiel aanmaken en direct starten met bijverdienen. Zo doe je ervaring op van horeca tot sales en van administratiewerk tot schoonmaken. En heb je een vraag over de app? Dan ga je hieronder het antwoord vinden. Want het is écht net zo simpel als het lijkt!

Kan ik me eenmalig aanmelden?

Je maakt geheel vrijblijvend en gratis een account aan in de NOWJOBS app. Dit betekent dat je helemaal zelf kunt bepalen hoe vaak je via NOWJOBS werkt. Je kunt dus letterlijk je gegevens invullen, aan de slag gaan en de volgende dag je geld ontvangen. Denk eraan dat je je identiteitsbewijs bij de hand hebt als je gaat werken. Deze moet namelijk worden gecontroleerd. Je kúnt eenmalig werken, maar de meeste bijverdieners zijn na één keer al verslaafd aan NOWJOBS.

Zit ik ergens aan vast?

Jij kiest helemaal zelf waar en wanneer je zou willen werken. Solliciteer bij leuke bedrijven door op ‘Ik wil deze job’ te klikken. Heb je een match? Dan ontvang je een contractvoorstel.

Betrouwbaarheid vinden we bij NOWJOBS enorm belangrijk. Als je het contract accepteert in de app, rekent de opdrachtgever er natuurlijk op dat je (op tijd) aanwezig bent en je je inzet. Daarom werken we met een waarschuwingssysteem. Zo houden we onze app voor iedereen transparant, eerlijk en flexibel. Wanneer je als bijverdiener niet komt opdagen, zetten we daarom ook jouw profiel op non-actief. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet zodat jij je zo goed mogelijk voor je job kunt voorbereiden.

Moet je zzp’er zijn?

Om via NOWJOBS te werken hoef je geen zzp’er te zijn. Je bent in loondienst bij ons. NOWJOBS BV is jouw werkgever en niet het bedrijf waar je aan het werk bent. Dit betekent ook dat wij vragen over bijvoorbeeld contracten, uitbetalingen of loonstrookjes voor jou beantwoorden.

Hoe zit het met loonheffingskorting?

Als je een ander baantje hebt, wil je loonheffingskorting aanzetten bij de werkgever waar je het meeste werkt. Werk je daar meer dan via NOWJOBS? Dan kun je het beste daar de loonheffingskorting aanzetten en niet bij ons. Zorg ervoor dat je op één baan je loonheffingskorting aan hebt staan, anders moet je na je belastingaangifte geld terugbetalen omdat je te veel korting hebt gehad. Als je geen ander baantje hebt, kun je de loonheffingskorting bij NOWJOBS gewoon aanzetten.

Heb je de app gedownload en ben je op zoek naar een leuke job? Ontdek hoe je solliciteert, vind werk in jouw omgeving en verdien direct geld!

Heb je nog een andere vraag? Bekijk vooral de veelgestelde vragen of neem contact met ons op! Ons Success Team helpt je graag verder! Stuur ons een WhatsAppje naar +31 (0)88 56 27 000 of bel ons op: 088 – 56 27 000.

Tip: Neem ook contact met ons op als je het leuk vindt om van ons beschikbare jobs te krijgen die bij jou passen. Zo weet je zeker dat je nooit een job mist!

Veelgestelde vragen 

 

account_circle

Marketing - 08 maart 2021