28 maart 2022

De voordelen van een favorietenpoule met bijverdieners

Een man en een vrouw aan het werken op een tablet

Een favorietenpoule met flexibel personeel biedt veel voordelen! Met een favorietenpoule creëer je vastigheid op de werkvloer omdat steeds dezelfde gezichten terugkeren en je je favoriete bijverdieners ook doorlopend in kunt plannen. Maar een favorietenpoule biedt ook uitkomst tijdens piekdrukte of als er lastminute uitval is door ziekte. Zo kun je snel op- en afschalen en heb je tegelijkertijd vaste gezichten op de werkvloer. Een win-winsituatie dus! 
 
Maar het werven en behouden van deze medewerkers is nog niet altijd zo eenvoudig. NOWJOBS helpt bedrijven bij het opbouwen van een favorietenpoule. Bij veel klanten, waaronder HelloFresh, Blokker en Vapiano werpt dit al zijn vruchten af. Met ruim 40.000 aangesloten bijverdieners is er altijd wel een goede match te vinden tussen werkgever en werknemer en zo kun je je favorietenpoule opbouwen. 
 
In de NOWJOBS-app kun je bijverdieners waar je tevreden over bent, toevoegen aan je favorietenpoule. Hiermee bouw je een poule van medewerkers op die je later weer eenvoudig kunt benaderen voor een nieuwe openstaande shift. Op deze manier heb je al je flexibele krachten overzichtelijk op één plek.  

Kwaliteit medewerkers
Met de favorietenpoule heb je als ondernemer meer zekerheid over de kwaliteit van flexibele medewerkers. De bijverdiener heeft immers al vaker voor het bedrijf gewerkt, dus is bekend met de werkplek en de gang van zaken. Bovendien verkort het de tijd die je kwijt bent aan het sollicitatieproces en het inwerken van flexwerkers. Bijverdieners zien het ook als een voordeel om vaker voor dezelfde opdrachtgever te werken, omdat zij zo een band kunnen opbouwen met het bedrijf en collega's. Uiteraard blijft het voor veel bijverdieners nog wel belangrijk dat ze bijvoorbeeld af en toe een shift op een festival kunnen werken, daar biedt ons platform de ideale oplossing voor. Benieuwd naar nog meer inzichten over de wensen van bijverdieners? Je leest het in dit artikel.  

Snel in contact
Met de NOWJOBS-app kom je gemakkelijk en snel in contact met bijverdieners uit je favorietenpoule. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om bij het plaatsen van een nieuwe vacature deze eerst naar de bijverdieners in je favorietenpoule te sturen. Zij ontvangen dan meteen een melding via de app en kunnen direct reageren. Dit maakt de kans dat een bijverdiener op de openstaande shift solliciteert een stuk groter. Het is ook mogelijk om naar één favoriete bijverdiener direct een contractvoorstel te sturen, waarmee de shift snel gevuld is. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent en wie je in huis haalt.  

Eigen medewerkers toevoegen
Een eigen werknemer kun je ook toevoegen aan je favorieten in de NOWJOBS-app. Op deze manier heb je al je flexibele en vaste krachten overzichtelijk op één plek. Je kunt een uitnodigingslink versturen via sms, WhatsApp, Facebook of mail door te klikken op ‘nodig team uit’. Zo heb je alles overzichtelijk op één plek en ben jij van de administratie af, wij regelen al het papierwerk! ?  

Hoe voeg ik favorieten toe?
Een bijverdiener toevoegen aan je favorieten is heel eenvoudig! Je doet dit in drie simpele stappen:  
1.    Open de NOWJOBS-app en ga naar planning. 
2.    Klik op de naam van de bijverdiener die je wilt toevoegen. 
3.    Klik op het hartje bij de foto van de kandidaat. 
Meer weten? Hier lees je er alles over!  
 

NOWJOBS
Ben jij er klaar voor om je favorietenpoule met NOWJOBS op te bouwen? Dat is goed nieuws! Neem contact met ons op of plan vrijblijvend een demo in
 
Wil jij direct aan de slag? Download de app en registreer je bedrijf! 

account_circle

Marketing - 28 maart 2022