02 december 2020

Hoe voeg ik een bijverdiener toe aan mijn favorieten?

Scherm van de NOWJOBS-app om een bijverdiener toe te voegen aan mijn favorieten

Ben je tevreden over een bijverdiener en wil je graag dat hij of zij vaker bij jou komt werken? Of heb je veel interessante sollicitaties ontvangen van bijverdieners waar je binnenkort misschien een job voor hebt? Voeg deze personen dan toe aan je favorieten. Zo bouw je een favorietenpoule op met bijverdieners die je op ieder moment een contractvoorstel kunt sturen voor een openstaande shift.

Via de favorietenpoule kom je gemakkelijk met geschikte bijverdieners in contact. Bij het plaatsen van een nieuwe vacature kun je er namelijk voor kiezen om die alleen te versturen naar je favorieten. Deze bijverdieners krijgen dan een melding en kunnen vervolgens laten weten of ze interesse hebben en beschikbaar zijn. Ook kun je zelf de beschikbaarheid van je favorieten inzien. Dit helpt je bij het maken van een overzichtelijke planning.

Stuur direct een contractvoorstel
Daarnaast is het mogelijk om een vacature naar één favoriete bijverdiener te sturen. Je kunt er dan voor kiezen om hem of haar direct een contractvoorstel te sturen, al voordat er een sollicitatie binnen is. Zo communiceer je dus eenvoudig via de app en weet je supersnel of iemand van jouw favorieten een openstaande shift kan opvullen. Zo’n contractvoorstel kun je te allen tijde naar iedere bijverdiener uit je favorietenpoule sturen.

Hoe voeg ik bijverdieners toe aan mijn favorieten?
Een bijverdiener voeg je heel eenvoudig toe aan je favorieten.

✔️ Open de NOWJOBS-app en ga naar ‘planning’.

✔️ Klik op de persoon die je wilt toevoegen.

✔️ Klik op het hartje bij de foto van de kandidaat.

Je kunt een kandidaat ook altijd weer verwijderen uit de favorietenpoule door nogmaals op het hartje te klikken.

Hoe stuur ik een vacature naar mijn favorieten?
Nieuwe vacatures kun je versturen naar alle bijverdieners óf alleen naar jouw favorieten. Bij de laatste stap van het plaatsen van de vacature maak je deze keuze door te klikken op ‘nodig alle beschikbare kandidaten uit’ of ‘kies uit je favorieten’. Je kunt vervolgens al je favorieten selecteren, maar ook kiezen voor één of een aantal specifieke bijverdieners.

Hoe voeg ik een eigen werknemer toe aan mijn favorieten in de NOWJOBS-app?
Een eigen werknemer kun je ook toevoegen aan je favorieten in de NOWJOBS-app. Op deze manier heb je al je flexibele en vaste krachten overzichtelijk op één plek. In het tabblad ‘favorieten’ klik je rechts bovenaan op ‘uitnodigen’. Daar heb je de keuze om jouw werknemer een QR-code te laten scannen. Ook kun je een uitnodiging versturen via sms, WhatsApp, Facebook of mail door te klikken op ‘nodig team uit’.

Een kandidaat een hoger loon bieden
Niet voor iedere job komt een stortvloed aan sollicitaties binnen. Wanneer je wat moeite hebt met het vullen van een shift, kan het helpen om een van je favoriete bijverdieners een voorstel te doen met een hoger loon. Dit regel je ook eenvoudig in de app via het tabblad 'favorieten'.

✔️ Zoek in jouw favorieten de bijverdiener van wie je het loon wilt aanpassen.

✔️ Kies vervolgens voor 'voorkeuren' en klik daar op ‘aanpassen’.

✔️ Als je onderaan op bewaren klikt, zal het aangepaste loon bij nieuw geplande contracten worden aangepast.

 

Succes met het opbouwen van je favorietenpoule! Heb je nog vragen die wij niet hebben beantwoord, of kom je er niet uit? Ons Success Team helpt je graag verder! Stuur ons een WhatsAppje op: 06 - 2939 6857 of bel ons op: 088 – 56 27 000.

Neem contact op

account_circle

Marketing - 02 december 2020