09 maart 2022

Najia van Vapiano vertelt over de samenwerking met NOWJOBS

Najia El Belhajji is HR-manager bij Vapiano, een keten van eetgelegenheden met Italiaanse gerechten. Vapiano is tien jaar gevestigd in Nederland en heeft meerdere vestigingen in onder andere Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Het was vaak lastig om de openstaande shifts in te vullen. Najia is dan ook blij dat Vapiano twee jaar geleden de samenwerking is gestart met NOWJOBS.

Bekijk de video!

Vapiano is positief over de samenwerking 
Vooral na de eerste lockdown had Vapiano moeite om de personele planning rond te krijgen. Twee jaar geleden kwam Najia voor het eerst in contact met NOWJOBS via Apprendo, een gezamenlijke partner. Sindsdien zet Vapiano bijverdieners in via het platform. Najia is positief over de samenwerking met NOWJOBS. “De app is gebruiksvriendelijk, er wordt meegedacht en er is altijd iemand bereikbaar, ook in het weekend”. Dat laatste was doorslaggevend om de samenwerking met NOWJOBS te starten geeft Najia aan. Op veel vestigingen wordt gewerkt met een vaste poule van bijverdieners. Zij worden doorlopend ingepland. Ook gebruikt Vapiano de app ad hoc als shifts niet ingevuld kunnen worden door ziekte of omdat iemand niet komt opdagen. Dankzij NOWJOBS is er altijd voldoende personele bezetting in de restaurants van Vapiano.

"NOWJOBS helpt Vapiano enorm om de openstaande shifts in te vullen."

Desktopversie en app gemakkelijk in gebruik
Via de app en de desktopversie van NOWJOBS is het gemakkelijk om snel in contact te komen met de bijverdieners, de planning per dag te bekijken en een favorietenpoule op te bouwen en te beheren. Najia werkt het liefst via de desktopversie om zo overkoepelend mee te kijken. De collega’s op de vestigingen maken voornamelijk gebruik van de app om bijvoorbeeld direct de uren goed te keuren. Najia is tevreden over de planningstool van NOWJOBS. “Mijn ervaring is dat het erg makkelijk werkt” laat ze weten. Najia vervolgt: “Zodra je de vacatures in de app publiceert, zijn de shifts vaak nog dezelfde dag ingevuld”.

Voordelen van NOWJOBS
Najia beveelt NOWJOBS zeker aan. “Via NOWJOBS vinden we snel bijverdieners, de app is gebruiksvriendelijk en er is altijd iemand bereikbaar. Ze zijn flexibel en het is echt ideaal dat NOWJOBS de administratie regelt en het salaris aan de bijverdieners betaalt. Daar heb ik geen omkijken naar. Zeker doen dus”. Daarnaast is het ook mooi om te horen dat veel vestigingen van Vapiano gebruik maken van een vaste poule van bijverdieners!

Wil jij net als Vapiano ook je favorietenpoule opbouwen? Klik hier voor meer informatie.

account_circle

Marketing - 09 maart 2022