11 augustus 2021

Klantverhaal Bregje

Foto van Proeflokaal Bregje

Arnold Zandstra, eigenaar van franchiseconcept, Proeflokaal Bregje gelegen in Bloemendaal is een aantal jaar geleden de samenwerking aangegaan met NOWJOBS. NOWJOBS kwam in beeld toen Arnold tijdens drukke periodes de personeelsbezetting niet rond kreeg. Arnold werft 90% van het personeel zelf, maar dit is tegenwoordig erg lastig. Dan kijk je naar welke mogelijkheden er zijn!

NOWJOBS ondersteunt ons in de drukke zomermaanden
Al snel zag Arnold dat de app overzichtelijk en duidelijk in elkaar zit. Voor Proeflokaal Bregje zou het voornamelijk voor de zomermaanden erg nuttig zijn om de krachten van NOWJOBS in te zetten. In deze drukke periode loopt het storm in Bloemendaal en dan is het erg fijn om via NOWJOBS aan extra handjes te komen! Onze bijverdieners.  ?

"Een jonge, professionele en dynamische organisatie is hetgeen wat Arnold aanspreekt bij NOWJOBS."

Snel schakelen via NOWJOBS en WhatsApp
Als horecaondernemer is het dan ook makkelijk en snel schakelen via NOWJOBS. Tegenwoordig zet Arnold al voor de komende weken vacatures in de app, hier wordt dan ook vaker op gesolliciteerd! Het contact met NOWJOBS verloopt goed en de lijnen zijn kort, dit werkt voor Arnold top en een berichtje via WhatsApp is zo verstuurd. Een jonge, professionele en dynamische organisatie, dat is wat Arnold aanspreekt bij NOWJOBS. Daarnaast is het voor Arnold erg prettig om met één van de Success- of salesmedewerkers in contact te komen met vragen. 

De bijverdieners blij maken met een snelle uitbetaling 
In de afgelopen jaren hebben er zo’n tien bijverdieners gewerkt bij Proeflokaal Bregje en Arnold ziet tegenwoordig vaak dezelfde mensen terugkomen. Arnold geeft aan: “Het is top dat wij de bijverdieners blij kunnen maken met een snelle uitbetaling, wat natuurlijk voor iedereen een pluspunt is”.

Vind flexibele medewerkers
Verwacht je de komende tijd groei als werkgever? Of komen er drukke maanden aan? Meer dan 25.000 bijverdieners staan voor je klaar in de NOWJOBS app! En niet alleen bezorgers, maar bijvoorbeeld ook afwassers en medewerkers in de bediening. Onze bijverdieners zijn van alle markten thuis en gaan graag bij verschillende organisaties aan de slag. 

Heb je een vraag of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op! We helpen je graag verder.

 

account_circle

Marketing - 11 augustus 2021