Hoe werkt NOWJOBS?

Met de NOWJOBS-app vind je gemakkelijk betrouwbare bijverdieners. Op deze pagina lees je hoe dat precies werkt. We leggen je uit hoe je snel een bedrijfsprofiel maakt en in een paar klikken de perfecte bijverdiener vindt! Lees snel verder! 👇

 

 

NOWJOBS in 4 simpele stappen

Stap 1

Download de app! 

Stap 2

Registreer je bedrijf

Stap 3

Plaats vacatures

Stap 4

Stuur een contractvoorstel 

route
1

Download de app! 

Installeer de app! Jouw digitale uitzendpartner altijd bij de hand!

NOWJOBS is 100% digitaal. Via de gratis app of het webportaal regel je alles gemakkelijk. Zo kun je altijd en overal je vacatures plaatsen en heb je in één klik contact met geschikte bijverdieners.

2

Registreer jouw bedrijf 

Vul je bedrijfsprofiel in

Open de app en registreer direct je bedrijf. Als je liever registreert via je computer, kan dat ook. Ga hiervoor naar ons webportaal. 

Bij het registreren vul je een aantal belangrijke gegevens in:

  • Bedrijfsnaam
  • BTW-nummer
  • Type bedrijf
  • Locatie
  • Branche

Tip: hoe uitgebreider je bedrijfsprofiel, hoe sneller bijverdieners kiezen voor jouw vacature! Ze kiezen namelijk graag voor een bedrijf dat bij ze past, vaak in een specifieke branche.

Zo vind jij gemotiveerde en betrouwbare bijverdieners die bij jou aan de slag gaan! Uiteraard met een glimlach!

3

Plaats een vacature 

Vind snel & eenvoudig nieuwe bijverdieners

Het plaatsen van een vacature is gratis. Vul alle informatie voor de bijverdieners in: de dag en het tijdstip waarop je versterking kunt gebruiken, de regio, de functie, de taal die de bijverdiener moet spreken en hoeveel bijverdieners je nodig hebt. Plaats de vacature en binnen no-time ontvang je reacties van bijverdieners die bij jou aan de slag willen!

Volledige controle
Jij hebt de volledige controle over wie er bij jou komt werken. Je scrollt in de app door de sollicitaties en  kunt alle informatie bekijken, van netto loonkosten tot opgedane werkervaring en de beoordeling van vorige opdrachtgevers. 

NOWJOBS werkt op basis van automatische incasso. Alle gewerkte uren worden uitbetaald aan de bijverdiener en hiervoor ontvang je in de eerst volgende week een factuur. Drie dagen daarna incasseren wij het openstaande bedrag automatisch.

4

Stuur een contractvoorstel 

Match? Wij sturen het contract!

De perfecte bijverdiener gevonden?

Je stuurt de bijverdiener via de app een contractvoorstel en NOWJOBS regelt de rest. Als de bijverdiener akkoord is met het voorstel, sturen wij het contract via de mail naar de bijverdiener en dat wordt digitaal ondertekend. Alles is nu geregeld en jullie samenwerking kan beginnen! 💪

Congratz, het is een match!

emoji_events

Hoera, je bent er klaar voor!

Nu je weet hoe NOWJOBS exact werkt ben je er helemaal klaar voor om zelf aan de slag te gaan!
Vind snel en eenvoudig bijverdieners, zonder enige administratie.

Registreer je bedrijf direct online of download de app! 

Registreer  NOW!

Vind razendsnel uitzendkrachten