Hoe werkt NOWJOBS?

Met de NOWJOBS app vind je gemakkelijk betrouwbare bijverdieners. Op deze pagina lees je hoe dat precies werkt. We leggen je haarfijn uit hoe je snel een bedrijfsprofiel aanmaakt en in een paar klikken begint met het vinden van bijverdieners.

NOWJOBS in 4 simpele stappen

Stap 1

Download de app! 

Stap 2

Registreer je bedrijf

Stap 3

Plaats vacatures

Stap 4

Stuur een contractvoorstel 

Begin
1

Download de app! 

De app installeren = jouw digitale uitzendpartner altijd bij de hand!

NOWJOBS is 100% digitaal. Je maakt gebruik van onze gratis app voor iOS- of Android of je regelt je zaken via ons webportaal.

Zo kun je altijd en overal je vacatures plaatsen en de geschikte bijverdieners in één klik contracteren. 

2

Registreer jouw bedrijf 

Vul uitgebreid je bedrijfsprofiel in

App gedownload? Dan kun je meteen bij het openen van de app je bedrijf registreren. Als je je liever registreert via je computer, kan dat ook. Ga hiervoor naar ons webportaal. 

Bij het registreren vul je een aantal belangrijke gegevens in:

  • Bedrijfsnaam
  • BTW-nummer
  • Type bedrijf
  • Locatie
  • Branche

 

Hoe uitgebreider je jouw bedrijfsprofiel aanvult, hoe sneller bijverdieners voor jou willen werken. Ze kiezen namelijk graag een branche of bedrijf dat bij ze past.

Zo heb jij betrouwbare en gemotiveerde bijverdieners onder je vleugels die je bedrijf vertegenwoordigen zoals jij het zou doen. Uiteraard met een smile!

3

Plaats een vacature 

Vind snel & eenvoudig nieuwe bijverdieners

Wanneer je gratis een vacature plaatst, vul je de informatie voor de bijverdieners in: de dag en het uur waarop je versterking kunt gebruiken, de regio, de functie, de taal die de bijverdiener moet kunnen spreken en het aantal personen dat je wilt aannemen. Vacature plaatsen en klaar is Kees. De sollicitaties zullen al snel binnenstromen. 

Volledige controle

Jij hebt de volledige controle over wie bij jou komt werken. Je scrollt in de app door de sollicitaties en kunt alle informatie bekijken, van netto loonkosten tot opgedane werkervaring en beoordelingen van vorige opdrachtgevers.

Wij werken op basis van automatische incasso. Alle gewerkte uren worden uitbetaald aan de bijverdiener en hiervan ontvang je de opvolgende week een factuur. Drie dagen daarna incasseren wij het openstaande bedrag automatisch. 

Oftewel: jouw bijverdiener ontvangt een contractvoorstel en NOWJOBS regelt de rest. Het contract wordt via de mail doorgestuurd naar de bijverdiener en ook digitaal ondertekend.

 

4

Stuur een contractvoorstel 

Een contract voor jouw match! 

Denk jij bij het profiel van de bijverdiener; die past bij mijn bedrijf! Dan is het een match!

De bijverdiener ontvangt een contractvoorstel en NOWJOBS regelt de rest. Het contract wordt via de mail doorgestuurd naar de bijverdiener en ook digitaal ondertekend. Alles is nu geregeld en jullie kunnen aan de slag! 💪🏻

Ready!

Hoera je bent er klaar voor!

 

Nu je weet hoe NOWJOBS exact werkt, ben je helemaal klaar om er zelf mee aan de slag te gaan.
Vind snel en gemakkelijk bijverdieners zonder enige administratie. Download de NOWJOBS app of registreer je bedrijf meteen online om jouw business veilig te laten groeien. 

Registreer  NOW!

Of download de app: