Flexibel werken?
Let's do it NOW!

Op zoek naar extra ondersteuning tijdens drukke momenten? Of ben je op zoek naar flexibele, leuke jobs bij jou in de buurt? 

De NOWJOBS app matcht bijverdieners met leuke bedrijven en wij van NOWJOBS regelen de rest! Gemakkelijk, snel en 100% digitaal.

Voor bedrijvenVoor bijverdieners

Altijd & overal beschikbaar

Na een drukke werkdag, ‘s avonds op de bank met de beentjes omhoog of stiekem in de les; de NOWJOBS app is altijd beschikbaar. De juiste job of bijverdiener vind je waar en wanneer je maar wilt. 100% digitaal. 

Transparant voor iedereen

Als bedrijf zie je in de app direct wat de totale kosten per persoon voor de bepaalde shift zijn. Als bijverdiener weet je meteen welk bedrag je netto op je rekening mag verwachten.

Betrouwbare referenties

Weet waar je aan begint!

Via het reviewsysteem op de NOWJOBS app krijgt iedereen een beoordeling. Zo werk je alleen samen met hardwerkende bijverdieners en weet je als bijverdiener altijd wat je te wachten staat!

People first!

Extra handen nodig? Onze 30.000+ bijverdieners hebben er twee over!

Feestdagen, weekenden, vakanties… het zijn drukke dagen voor bedrijven. Wanneer het allemaal even te veel wordt, wil je snel én zonder moeite flexibele krachten vinden die jou kunnen ondersteunen. NOWJOBS vindt voor jou gemakkelijk en zorgeloos de perfecte bijverdiener en neemt de administratie van je over. Vind NOW de perfecte bijverdiener via onze app!

Wat extra's bijverdienen? Vind een leuke job bij onze 900+ bedrijven!

Snel wat extra zakgeld verdienen in een rustige lesweek? Of wil je graag naast je vaste job wat extra bijverdienen? Dankzij NOWJOBS kan je bijverdienen, waar je wil, wanneer je wil en het beste is: je kan snel en gemakkelijk online solliciteren. Vind de job die op je lijf geschreven staat via onze app.

De app voor bedrijven

Zoek je extra flexibele krachten die jou kunnen ondersteunen tijdens piekuren en drukke momenten? Registreer je bedrijf in de NOWJOBS app en plaats je vacature direct gratis online.

Je kunt de vacature eenvoudig versturen naar je favoriete bijverdieners waar je eerder mee hebt samengewerkt. Of laat de app zijn werk doen en ontvang direct verschillende sollicitaties. Jij kiest zelf welke bijverdiener bij jouw opdracht past.

Over het contract en papierwerk hoef jij je geen zorgen te maken, dat regelen wij! Bovendien is alles 100% wettelijk in orde en betaal jij ons pas wanneer de job daadwerkelijk is uitgevoerd. Vind gemakkelijker en sneller dan ooit extra krachten met de NOWJOBS app.

Meer info

De app voor bijverdieners

Een flexibele, tijdelijke job vinden binnen enkele seconden? Dit vanuit je bed in je pyjama of wanneer je maar wilt? Download NOW de NOWJOBS app, geef aan in welke branches jij graag wilt bijverdienen en geef aan waar en wanneer je aan de slag wilt. That’s it! Solliciteren maar! 

Swipe tussen de jobs die bij jou passen en kies zelf voor welke jobs je solliciteert. Is er een match tussen jou en het bedrijf? Dan ontvang je een melding met een contractvoorstel en je ziet meteen hoeveel je netto gaat verdienen. Swipe, solliciteer en hoppa, je kunt aan de slag! Wij regelen de rest. Gemakkelijker en sneller dan ooit bijverdienen met de NOWJOBS app: Swipe, klik, €€€!

Meer info

Download NOW de NOWJOBS app!

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan met de app van NOWJOBS? Download hem helemaal gratis, maak een profiel aan & ontdek het gemak.

Meer dan 700 bedrijven en 30.000 bijverdieners vinden elkaar via NOWJOBS 

Heel wat bijverdieners en bedrijven werden al gematcht via NOWJOBS. En dat in de meest gevarieerde branches: van retail, event en logistiek tot administratie en horeca. Ontdek zelf hoe gemakkelijk onze klanten extra hulp vonden en hoe onze bijverdieners snel aan de slag gingen. 

Ik ben een werkgever

Je bedrijf of zaak nog beter laten draaien met de hulp van onze bijverdieners tijdens drukkere periodes? Ontdek hoe gemakkelijk en snel je de juiste hulp vindt via NOWJOBS en hoe de administratie voor jou wordt verzorgd.

 

Meer info

Ik ben een bijverdiener

Aan het sparen voor een reisje of heb jij dit weekend nog extra geld nodig? Bijverdienen via NOWJOBS is dé oplossing. Vind snel een leuke job bij jou in de buurt. Ontdek hoe jij snel en gratis verschillende jobs vindt zonder eindeloze sollicitatierondes en papierwerk.

 

Meer info