FAQ: Vacatures

Moet ik steeds een nieuwe vacature aanmaken?
add

Na het maken van je eerste vacature voor een bepaalde functie heb je de mogelijkheid om deze te kopiëren, zo hoef je alleen nog een nieuwe datum in te vullen. Een vacature online zetten voor een andere functie? Deze moet je wel opnieuw aanmaken.

Hoe lang duurt het voordat kandidaten kunnen reageren als ik een vacature post?
add

Vanaf het moment dat jij de vacature post krijgen bijverdieners de mogelijkheid om te reageren! Bijverdieners krijgen een melding dat jij iemand zoekt en kunnen aangeven of ze geïnteresseerd zijn in de job.

Wat gebeurt er met geïnteresseerde bijverdieners?
add

Je kunt bij iedere geïnteresseerde kandidaat het account bekijken, de beoordelingen van andere opdrachtgevers zien en de totale kosten van de shift zien. Bij interesse stuur je direct een contractvoorstel, maar je kunt ook eerst chatten via de NOWJOBS-app met de geïnteresseerde bijverdieners.

Ik heb een vacature geplaatst, maar ik krijg hier weinig reacties op. Wat moet ik doen?
add

Het kan zijn dat we in een bepaalde regio iets minder actieve bijverdieners hebben in de app of dat de job niet aantrekkelijk of onduidelijk is. Neem contact met ons op via telefoonnummer 088-5627000, dan kijken we samen naar een manier om de juiste bijverdiener(s) voor je te vinden.