FAQ: Algemeen

Wat doet NOWJOBS?
add

NOWJOBS brengt opdrachtgevers in contact met bijverdieners via een online platform. Ons platform beheer je gemakkelijk via de app op je telefoon, tablet of computer. In de NOWJOBS-app vind je snel en eenvoudig de best gematchte profielen van bijverdieners die op jouw vacature hebben gesolliciteerd. Je selecteert gemakkelijk een kandidaat en via NOWJOBS gaat de (tijdelijke) medewerker bij jou aan de slag. Wij zorgen voor de digitale contracten en het papierwerk. Zo kun jij je focussen op je bedrijf!

Welke kosten moet ik betalen?
add

NOWJOBS werkt op basis van ‘no cure, no pay’. Je betaalt pas nadat een bijverdiener bij jou heeft gewerkt. Je betaalt alleen de loonkosten maal de gehanteerde omrekenfactor en geen inschrijfkosten of maandelijkse fee.

Ik heb geen smartphone maar wil toch gebruik maken van NOWJOBS om een job te plaatsen.
add

Goed nieuws, als opdrachtgever kun je ook gebruikmaken van het webportaal van NOWJOBS. Hoe werkt dat? Ga naar www.nowjobs.nl en klik rechtsboven op ‘login’ en meld je aan met je e-mailadres en wachtwoord. Zo heb je ook zonder smartphone toegang tot je account, kun je vacatures plaatsen, bijverdieners vinden voor jouw bedrijf, contact met ze onderhouden en de uren bijhouden.

Wat is een favorietenpoule?
add

Heb je een bijverdiener gevonden die bij je bedrijf past en waar je tevreden over bent? Voeg deze medewerker dan toe aan je favorieten. Zo bouw je een complete favorietenpoule op en creëer je vastigheid op de werkvloer voor lange termijn. Je openstaande vacatures kun je dan direct versturen naar je favorieten en zo zorg je ervoor dat je kwalitatief goede bijverdieners aan de slag hebt in je bedrijf. Hoe groter je favorietenpoule, hoe groter de kans dat er altijd wel iemand klaarstaat om bij je aan de slag te gaan.