Flexibele (bij)baan
Maaltijdbezorger

Tover jij een glimlach op het gezicht van jouw tevreden klanten?

Sluit je aan bij de grote groep van HelloFresh koeriers en ervaar de gezelligheid van je collega’s. Dit kan vanaf vandaag zomaar eens je nieuwe job zijn! Lees snel verder.

Sluit je aan bij het team!

Wat kan je van de job verwachten?

Als koerier bij HelloFresh ben jij écht onderdeel van het team. Je shift start bij een hub bij jou in de buurt. Hier ontvang je tegelijkertijd met je collega-koeriers je eigen bestelbusje die ingeladen staat met verse maaltijdboxen. Zodra je jouw eigen muziek hebt opgezet en de sleutel in het contact stopt, ben je ready to go!

Ben jij de vrolijke koerier die wij zoeken?

Laat hier je gegevens achter

Elke werkdag verras jij tientallen klanten met jouw glimlach en hun verse maaltijdbox!

Werken bij HelloFresh via NOWJOBS

HelloFresh is een moderne en flexibele opdrachtgever. In samenwerking met NOWJOBS kan jij overal in Nederland aan de slag als fulltime of parttime koerier van maaltijdpakketten.

NOWJOBS is de app waar je flexibel aan de slag kan bij verschillende opdrachtgevers. Je zit niet vast aan een (bij)baan, maar je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt. Je bent in loondienst bij NOWJOBS en krijgt een uitzendovereenkomst. Dit betekent dat je alle afdrachten automatisch doet en dus verzekerd bent. NOWJOBS regelt alle administratie voor jou.

Sollicitatieprocedure

Wie ben jij?
Jij houdt ervan om met een brede glimlach rond te rijden én vriendelijk de maaltijdboxen bij de klanten te bezorgen. Jij bent enorm gemotiveerd om de beste versie van jezelf te laten zien tijdens je sollicitatiegesprek en om de rijtest keurig te voltooien!

Rekenvoorbeeld maandsalaris Jeroen, 19 jaar:
Jeroen werkt drie dagen in de week van 07:00 – 15:00u. Dit doet hij een hele maand lang.
Bruto maandsalaris Jeroen: €1.021,28

Na 12 weken wordt er automatisch een loonsverhoging van €0,50 bruto per uur toegepast. Na 24 weken na jouw eerste werkdag bij HelloFresh komt er weer €0,50 bij.

Vereisten voor deze job

  • Je bent minimaal een jaar in het bezit van je rijbewijs B. 
  • Je kunt zelfstandig werken en bent zeer verantwoordelijk.
  • Je bent representatief en klantvriendelijk.
  • Je houdt van flexibiliteit
  • Wanneer je aan de slag gaat moet je een account in de NOWJOBS app hebben.
     

Join the team!

Solliciteer hier

Verstuur