Vacature - Marketing Coördinator

Weet jij hoe je on- en offline het verschil maakt? En ben jij de typische spin-in-het-web?

Marketing Coördinator bij NOWJOBS

We hebben een app en in die app staan allerlei toffe jobs. De app zorgt voor automatische matching van deze shifts met passende bijverdieners. Deze bijverdieners kunnen solliciteren (ook wel; kiezen voor de knop ‘I want this job!’ 😊) en uitgekozen worden door onze opdrachtgevers. Perfect toch?

Absoluut! Maar kandidaten en opdrachtgevers on- en offline verleiden om de app te downloaden is een serieuze uitdaging. Jij zorgt ervoor dat de juiste content gemaakt wordt, de juiste events bezocht worden en je bent de schakel tussen het Nederlandse en internationale marketingteam! 🚀

Wat doe je precies?

Als Marketing Coördinator ben jij  verantwoordelijk voor de Nederlandse B2C- en B2B Marketing. Je zorgt ervoor dat de Content Marketeers met de juiste projecten bezig zijn en volgt hun deadlines op. Je instrueert de freelance copywriter(s), de vormgever en het PR-bureau. Daarnaast schakel je wekelijks met het internationale marketingteam dat bestaat uit een Growth Hacker, een Video Marketeer, een Brand Marketeer en een Marketing Automation Specialist. Zij helpen jou om succesvol te zijn maar verwachten natuurlijk ook de juiste input van jou.

Hiervoor heb je enerzijds feeling voor de juiste communicatie met bijverdieners, maar je bent misschien nog wel sterker in het begrijpen van onze opdrachtgevers. Het is namelijk jouw rol om de problematiek van onze opdrachtgevers te vertalen naar passende content. 

Samen naar het Success

Het marketingteam wordt aangestuurd door de Country Manager in samenwerking met de International Brand & Digital Coördinator. Iedere maandag start je samen met de marketing collega's de week op. Na een potje ping-pong of darts rol je de week in en gaat het gas erop. Je komt terecht in een jong en energiek team. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en innovatieve ideeën en de sfeer is top. 

Bekijk jouw toekomstige collega's

Jouw kracht

We zijn benieuwd naar de kwaliteiten die jij met je meebrengt. In ieder geval herken jij je hierin:

 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt enkele jaren relevante marketingervaring en bent digital minded;
 • Je vindt het leuk om te coördineren, anderen te inspireren, maar werkt zelf ook graag mee;
 • Je bent een doorzetter pur sang en houdt van een dynamische omgeving;
 • Positiviteit is jouw basishouding en je hebt oneindige energie 😊;
 • Je inspireert collega’s, omarmt alle ideeën maar weet wel de juiste eruit te pikken en stelt daarvoor prioriteiten;
 • Je vindt het een uitdaging om heel wat ballen in de lucht te houden;
 • En jij bedenkt telkens manieren om onderscheidend te zijn; 
 • En je bent woonachtig in de omgeving van Utrecht.

Jouw keuze 

Je wordt onderdeel van een internationaal team knettergekke, keihard werkende, professionele go-getters. Slimme doeners die het leuk vinden om bij een scale-up met een dynamische en flexibele cultuur te werken. Daarom bieden we je dit aan:

 • Werken op kantoor naast stadion Galgenwaard in Utrecht waar het bruist van de energie. Thuiswerken is absoluut een optie;
 • Werken bij een internationale organisatie die het belangrijk vindt om divers talent aan te trekken en alle collega's zich thuis laat voelen;
 • Een salaris tussen de €2.400 en €4.000 bruto (hoogte is afhankelijk van je ervaring) met een teambonusregeling van €300,- bruto per maand. Daarnaast hebben we vaak teamtargets met hele leuke incentives, zoals de NikeID-eindsprint
 • De kans om leuke en relevante opleidingen of cursussen te volgen;
 • De mogelijkheid om jezelf onwijs te ontwikkelen, want samen leren we elke dag weer iets nieuws!

Is je energieniveau na het lezen van deze vacature helemaal niet meer te temperen? Dan ben jij de ondernemende Marketing Coördinator die we zoeken. Laat van je horen is de boodschap. Tot snel, NOWJOBBER in spé!

 

Hi, ik ben Reinier

Spreek ik jou binnenkort? Solliciteer NOW! 

Solliciteer NOW!

Uploaden
Dit type bestand is niet toegelaten!
Slechts één bestand.
4 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
Verstuur