Vacature - Digital Business Partner

Doorbreek jij makkelijk oude gewoontes en krijg jij er energie van om klanten digitaal te ondersteunen?

Digital Business Partner bij NOWJOBS

We hebben een app en in die app staan allerlei toffe jobs. De app zorgt voor automatische matching van deze shifts met passende bijverdieners. Deze bijverdieners kunnen solliciteren (ook wel; kiezen voor de knop ‘I want this job!’ 😊) en uitgekozen worden door onze opdrachtgevers. Perfect toch?

Absoluut! Maar niet alle opdrachtgevers hebben een digitale mindset en zij hebben soms jouw ondersteuning nodig bij het gebruik van het NOWJOBS-platform🚀

Wat doe je precies?

Als Digital Business Partner ben je onderdeel van het energieke Salesteam. Jij bent de schakel tussen de nieuwe opdrachtgevers en ons platform.  Je helpt nieuwe klanten onboarden en je zorgt ervoor dat ze zich thuis voelen in onze digitale omgeving. Dit betekent dat je de cao checkt en goed inricht in de backoffice. Vervolgens plaats je de eerste shifts en help je ze met het kiezen van de eerste bijverdieners. Ook zorg jij ervoor dat de bevestiging van de gewerkte uren op tijd gebeurt en dat de opdrachtgever de bijverdieners opnieuw inzet  😉. Je helpt de opdrachtgever net zo lang op weg totdat de ideale bijverdieners gevonden zijn en de favorietenpoule gevuld is.  Zodra de opdrachtgever zelf onder de knie heeft hoe het allemaal werkt, is jouw missie geslaagd. Eventuele vragen pakken de collega’s van het Succes-team op. Want jij ondersteunt alweer de volgende opdrachtgever! 

Samen naar het Success

Het MKB Salesteam wordt aangestuurd door de Country Manager samen met de Sales Coördinator. Iedere maandag start je samen met je sales collega’s de week op. Na een potje ping-pong of darts evalueer je de voorgaande week en herinner je er nog wat opdrachtgevers aan om de uren door te geven. Je komt terecht in een jong en energiek team. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en innovatieve ideeën en de sfeer is top.

Bekijk jouw toekomstige collega's

Jouw kracht

We zijn benieuwd naar de kwaliteiten die jij met je meebrengt. In ieder geval herken jij je hierin:

 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een commerciële rol.
 • Je bent een doorzetter pur sang en houdt ervan om veel ballen tegelijk in de lucht te houden.
 • Positiviteit is jouw basishouding en je hebt oneindige energie 😊.
 • Je vindt het een uitdaging om opdrachtgevers met vallen en opstaan te ondersteunen en samen de perfecte poule bijverdieners op te bouwen. 
 • Jij bedenkt voortdurend oplossingen om slimmer te werken en technologie voor je te laten werken. Met marketing automation ondervangen we veel manueel werk, maar jij geeft continu input hoe dit te verbeteren. 
 • En je bent woonachtig in de omgeving van Utrecht.

Jouw keuze 

Je wordt onderdeel van een internationaal team knettergekke, keihard werkende, professionele go-getters. Slimme doeners die het leuk vinden om bij een scale-up met een dynamische en flexibele cultuur te werken. Daarom bieden we je dit aan:

 • Werken op kantoor naast stadion Galgenwaard in Utrecht waar het bruist van de energie. Thuiswerken is absoluut een optie;
 • Werken bij een internationale organisatie die het belangrijk vindt om divers talent aan te trekken en alle collega's zich thuis laat voelen;
 • Een salaris tussen de €2.100 en €3.100 bruto (hoogte is afhankelijk van je ervaring) met een teambonusregeling van €300,- bruto per maand. Daarnaast hebben we vaak teamtargets met hele leuke incentives, zoals de NikeID-eindsprint
 • De kans om leuke en relevante opleidingen of cursussen te volgen;
 • De mogelijkheid om jezelf onwijs te ontwikkelen, want samen leren we elke dag weer iets nieuws!

Is je energieniveau na het lezen van deze vacature helemaal niet meer te temperen? Dan ben jij de ondernemende Digital Business Partner die we zoeken. Laat van je horen is de boodschap. Tot snel, NOWJOBBER in spé!

 

Hi, ik ben Reinier

Spreek ik jou binnenkort? Solliciteer NOW! 

Solliciteer NOW!

Uploaden
Dit type bestand is niet toegelaten!
Slechts één bestand.
4 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
Verstuur