Vacature - Assistant Success Consultant

Weet jij telefonisch de juiste snaar van de bijverdieners te raken? 🎸

Assistant Success Consultant bij NOWJOBS

We hebben een app en in die app staan allerlei toffe jobs. De app zorgt voor automatische matching van deze shifts met passende bijverdieners. Deze bijverdieners kunnen solliciteren (ook wel; kiezen voor de knop ‘I want this job!’ 😊) en uitgekozen worden door onze opdrachtgevers. Perfect toch?  

Absoluut! Maar het automatisch plaatsen van de juiste NOWJOBBER op de juiste plek gaat (nog 😉) niet altijd vanzelf, daar is jouw plekje in het Success team! 🚀

Wat doe je precies? 

Samen met je Customer Success collega’s zorg jij dat álle openstaande shifts worden ingevuld. Jij hebt namelijk die vlotte babbel en pakt zo de telefoon om de juiste bijverdiener te laten weten dat ze die gave vacature niet aan zich voorbij moeten laten gaan! Lukt dat niet telefonisch, dan weet jij wel een andere manier. 👍  

  • Recruiten 

Uiteraard laat je de app eerst het werk doen, maar je hebt gespot dat het nog niet snel genoeg gaat. Je gaat direct in actiestand en informeert bijverdieners over specifieke jobs en laat ze gewoon direct solliciteren.  

  • Screenen 

Jij bent zo goed met mensen dat je door vragen te stellen en de antwoorden die je hierop krijgt, kunt inschatten wat voor vlees je in de kuip hebt. Betrouwbaarheid en de juiste kandidaat op de juiste plek is erg belangrijk. Dat snap jij als geen ander. Je schudt hier en daar ook nog een tip uit je mouw, zodat de bijverdieners altijd een compleet en representatief profiel paraat hebben. 

  • Matchen 

Natuurlijk regel jij een succesvolle match. Jij bent pas tevreden als de sollicitaties binnenstromen of je een bijverdiener hebt toegevoegd aan een favorietenpoule en de opdrachtgever kiest iemand uit. Kers op de taart voor jou? Dat beide partijen zó happy zijn dat ze direct meerdere werkdiensten met elkaar afstemmen! 

JOUW KRACHT

We zijn vooral benieuwd naar de kwaliteiten die jij met je meebrengt! Hierin moet je je sowieso herkennen, dan word je blij van deze job :D  

  • Je bent commercieel ingesteld en krijgt energie van het enthousiasmeren van onze bijverdieners in hoe ze de NOWJOBS app zo handig en vaak mogelijk kunnen gebruiken; 
  • Je vrienden omschrijven je als sociaal dier, een echt mensen-mens; 
  • Je houdt het overzicht bij alle informatie die je meekrijgt en zorgt voor een goede overdracht naar collega’s zodat ze het altijd van je over kunnen nemen.

JOUW KEUZE 

Je wordt onderdeel van een internationaal team knettergekke, keihard werkende, professionele go-getters. Slimme doeners die het leuk vinden om bij een scale-up met een dynamische en flexibele cultuur te werken. Daarom bieden we je dit aan:  

  • Een mooi salaris; 
  • Werken op kantoor naast stadion Galgenwaard in Utrecht waar het bruist van de energie; 
  • Een dartbord en een tafeltennistafel om je skills te laten zien aan je collega’s; 
  • De mogelijkheid om jezelf onwijs te ontwikkelen, want samen leren we elke dag weer iets nieuws!

Hi, ik ben Vivianne!

Spreek ik jou binnenkort? Solliciteer NOW!

Solliciteer NOW!

Uploaden
Dit type bestand is niet toegelaten!
Slechts één bestand.
4 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
Verstuur