Over NOWJOBS

Ontmoet ons team!

Ontdek hier de mensen achter het dreamteam van NOWJOBS Nederland

Team NOWJOBS.

Achter ons toekomstgerichte platform van NOWJOBS zitten geen robots, maar levensechte mensen. 🤖 Hoe wij onszelf omschrijven: wij zijn een jong en energiek team waar gezelligheid gepaard gaat met hard werken. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en innovatieve ideeën binnen onze organisatie met start-up vibes.

Ons platform wordt ondersteund door een rugzak vol kennis met betrekking tot IT, HR, Product, Sales en Marketing. Ons Customer Success Team beschikt over uitgebreide kennis en HR- ervaring om zowel de klanten als de kandidaten optimaal te ontzorgen. Daarnaast kunnen we altijd versterking inschakelen via onze moederorganisatie House of HR, een internationale HR-dienstverlener.

Zie jij jezelf wel passen in ons team? Bekijk dan onze vacatures!📲

Werken bij NOWJOBS

 

Wie is NOW wie?📸

Meet Reinier

Country Manager Nederland

Sinds 2013 werkt Reinier al voor ons moederbedrijf House of HR. Voordat Reinier NOWJOBS heeft gestart heeft hij meer dan vijf jaar als manager bij Covebo Payroll gewerkt. Met zijn ondernemende mindset overwint hij elke uitdaging die op zijn pad komt en vindt hij altijd nieuwe en innovatieve oplossingen voor problemen die ontstaan. Met zijn positieve en energieke uitstraling creëert hij een inclusieve werkomgeving waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen en nieuwe hoogtes kan bereiken voor henzelf en NOWJOBS. 

Meet Robin

Marketing Coördinator

Robin is onze allereerste fulltimer en is linea recta na zijn studie gestart bij NOWJOBS. Er was nog geen laptop of pen te bekennen toen hij startte. Nu twee jaar verder heeft NOWJOBS 25.000+ bijverdieners en 500+ opdrachtgevers en blijven we groeien!

Als Marketing Coördinator houdt Robin meerdere balletjes in de lucht. Van de instroom van kandidaten en het opzetten van de NOWJOBS-brand in Nederland tot het coördineren en aansturen van stagiaires en studenten. Heb je creativiteit nodig? Robin is your guy!
 

Meet Vivianne

Customer Success Manager

Nadat Vivianne haar studie Bedrijfskunde had afgerond heeft ze vervolgens altijd in de HR gewerkt. In 2019 is zij als een van de eerste bij NOWJOBS gestart en sindsdien is zij hier niet meer weg te denken!

Als Success Manager zorgt Vivianne ervoor dat alle communicatie tussen bijverdiener, klant en NOWJOBS gesmeerd verloopt. Zij is dé contactpersoon waar je altijd bij terecht kan. 

Meet Toine

Sales Coördinator

Toine heeft na zijn studie Commerciële Economie bij een start-up in Hamburg gewerkt als Business Developer. Hierna is hij weer terug naar Nederland gekomen en heeft hij altijd in de sales gewerkt.
 

Intussen werkt Toine nu ongeveer 2 jaar bij NOWJOBS en zorgt hij als Sales Coördinator ervoor dat het contact met onze klanten goed en vlekkeloos verloopt en dat elke klant de juiste aandacht krijgt. Relatiebeheer is een belangrijk speerpunt als Sales Coördinator en hier houdt hij zich voornamelijk mee bezig.

Meet Jorrit

Account Manager

Jorrit is afgestudeerd aan het Saxion met de opleiding Commerciële Economie Sportmarketing en werkt ondertussen al bijna twee jaar bij NOWJOBS. Hij begon als BTB Marketeer, maar al snel kwamen we erachter dat zijn kracht echt zit bij het spreken van ondernemers. 

Lievelingssport? 100% voetbal. Jorrit wil altijd winnen en als een echte mensenmens voelt hij zich helemaal op zijn plek in zijn job als Account Manager. 👥
 

 

 

Meet Nick

Success Consultant

Voordat Nick bij NOWJOBS aan de slag ging heeft hij 10 maanden lang de wereld rondgereisd. Deze wereldreiziger is ondertussen niet meer weg te denken uit het NOWJOBS team en werkt hij al langer dan een jaar bij NOWJOBS. 

Ooit contact gehad met NOWJOBS? Dan is de kans erg groot dat je de goedlachse Nick aan de lijn hebt gehad. Zijn job als Success Consultant? Zorgen dat jij, als bijverdiener, wordt gematcht met jouw droomjob en al jouw vragen beantwoorden. 

Meet Daan

Junior Marketeer

Daan zit momenteel in zijn laatste jaar van zijn opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht. Hier is hij momenteel bezig met de minor: Project van je leven. Voordat hij als Junior Marketeer aan de slag ging heeft hij vijf maanden stagegelopen op de Marketingafdeling. Ondertussen werkt hij sinds februari als Junior Marketeer en ondersteunt hij het Marketingteam met het creëren van landingspagina's, formats en content. 

Meet Mustafa

Sales Support Medewerker

Mustafa heeft bijna zijn opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Utrecht afgerond en is helemaal ready om aan de slag te gaan bij NOWJOBS. Bij NOWJOBS zal Mustafa pendelen tussen het Success en Sales team als Sales Support Medewerker. Uiteindelijk zal Mustafa opgeleid worden tot Accountmanager. 

Meet Victor

Sales Consultant

Victor heeft Commerciële Economie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Bij NOWJOBS zal Victor het Sales Team gaan ondersteunen als Sales Consultant. Heb jij nog bijverdieners nodig? Dan is Victor de juiste man om te bellen! Naast zijn liefde voor Sales is Victor gek op sporten. Voetballen, skiën en snowboarden zijn ze grootste hobby's. In de winter gaat Victor naar Oostenrijk om skiles te geven.  

Meet Yvette

B2B Marketing Coördinator

Op haar 23-jarige leeftijd heeft Yvette al heel wat successen achter de rug en daar blikken wij graag even kort op terug. Yvette heeft haar opleiding Communicatie in Zwolle al enkele jaren afgerond. Op haar 19de startte ze bij FYGI met haar eerste echt grote mensen baan en is daar twee jaar blijven plakken. Yvette was klaar voor een nieuwe ervaring en ging aan de slag als projectmanager bij Talpa, ook hier heeft deze ambitieuze dame 2,5 jaar gewerkt. Na al haar ervaringen mogen wij met veel trots en plezier zeggen dat Yvette nu deel is van het NOWJOBS-team. Dus opdrachtgevers opgelet, voor alle info en brandende vragen staat Yvette als B2B Marketing Coördinator voor jou klaar!

Meet Lisa

Marketing Stagiaire 

Lisa studeert aan de opleiding Communicatie in Nijmegen. Het aankomende halfjaar zal Lisa ervaring opdoen binnen het marketing team van NOWJOBS. Met de komst van Lisa heeft NOWJOBS de nodige social media ervaring binnenboord gehaald. We kunnen niet wachten om haar te zien shinen. Naast haar stage zal ze gerust verder werken met haar bijbaantje. Zo werkt Lisa ook op de klantenservice bij DHL, dus onze collega's van het Success team zullen haar ook goed kunnen gebruiken! 

Meet Semira

Assistant Success Consultant

Semira gaat komend schooljaar afstuderen aan de opleiding International Business op de Hogeschool Utrecht. Tijdens het afstuderen heeft ze toch genoeg tijd om zich aan de sluiten bij de NOWJOBS-familie en zal ze het Succes team ondersteunen als Asisstant Succes Consultant. Wil je iets weten over een vacature? Bel Semira en stel je vraag!

Meet Ruben

Assistant Success Consultant

Ruben is bezig met de master Strategisch Human Resource Management in Utrecht. Naast zijn studie is Ruben te vinden bij NOWJOBS, hij ondersteunt het Success team als Asisstant Succes Consultant. Zit jij met brandende vragen? Ruben helpt je graag verder!

Meet Teddie

Assistant Success Consultant

Teddie heeft net haar pre master Communicatie & Beïnvloeding in Nijmegen afgerond en start in september een master Communicatiewetenschappen aan de VU in Amsterdam. Bij NOWJOBS zal Teddie het Success team ondersteunen als Assistant Success Consultant. Heb jij een vraag over je job in de app? Dan zit Teddie helemaal klaar om jouw vragen te beantwoorden!

Meet Mena

Backoffice Assistant

Mena gaat aankomend jaar afstuderen aan de opleiding International Business op de Hogeschool Utrecht. Naast haar studie is Mena te vinden bij NOWJOBS als Backoffice Assistant. Mena houdt zich vooral bezig met de administratie en ondersteunt de Success Consultants met hun taken. Mede dankzij Mena kunnen wij de opdrachtgevers een extra service bieden!

Meet Jasper

Sales Support Medewerker

Jasper heeft de studie Commerciële Economie netjes afgerond en heeft zijn diploma in de pocket! Hierdoor is Jasper helemaal ready om bij NOWJOBS aan de slag te gaan. Jasper is binnen NOWJOBS op twee afdelingen te vinden, namelijk: Success en Sales. Uiteindelijk zal Jasper opgeleid worden tot Accountmanager.

Meet Maurice

Assistant Success Consultant

Maurice is op dit moment druk bezig met zijn studie Psychologie in Amsterdam, waar hij hopelijk volgend jaar een diploma van op zak heeft! Naast zijn studie komt Maurice NOWJOBS versterken als Assistant Success Consultant. Hij zal het Success team ondersteunen, dus heb jij een vraag over je job in de app? Dan zit Maurice helemaal klaar om jouw vragen te beantwoorden! 

Meet Joyce

Success Consultant

Voordat Joyce bij NOWJOBS begon heeft zij 9 jaar in een schoenenwinkel gewerkt. Dit heeft zij altijd met plezier gedaan, maar na 9 jaar was Joyce toe aan een nieuwe uitdaging. Bij NOWJOBS zal Joyce aan de slag gaan als Success Consultant en staat klanten en bijverdieners zo goed mogelijk te woord. 

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken altijd nieuw talent!

Zie jij jezelf hier wel tussen staan? Bekijk de openstaande vacatures of blink uit met jouw open sollicitatie!📲

Bekijk de vacatures

Wil jij deel uitmaken van dit dreamteam?

Vacatures NOWJOBS