Ontmoet ons team!

Ontdek hier de mensen achter het dreamteam van NOWJOBS Nederland

Team NOWJOBS.

Achter ons toekomstgerichte platform van NOWJOBS zitten geen robots, maar levensechte mensen. 🤖 Hoe wij onszelf omschrijven: wij zijn een jong en energiek team waar gezelligheid gepaard gaat met hard werken. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en innovatieve ideeën binnen onze organisatie met start-up vibes.

Ons platform wordt ondersteund door een rugzak vol kennis met betrekking tot IT, HR, Product, Sales en Marketing. Ons Customer Success Team beschikt over uitgebreide kennis en HR- ervaring om zowel de klanten als de kandidaten optimaal te ontzorgen. Daarnaast kunnen we altijd versterking inschakelen via onze moederorganisatie House of HR, een internationale HR-dienstverlener.

Zie jij jezelf wel passen in ons team? Bekijk dan onze vacatures!📲

Werken bij NOWJOBS

 

Wie is NOW wie? 📸

Meet Reinier

Country Manager Nederland

Sinds 2013 werkt Reinier al voor ons moederbedrijf House of HR. Voordat Reinier NOWJOBS heeft gestart heeft hij meer dan vijf jaar als manager bij Covebo Payroll gewerkt. Met zijn ondernemende mindset overwint hij elke uitdaging die op zijn pad komt en vindt hij altijd nieuwe en innovatieve oplossingen voor problemen die ontstaan. Met zijn positieve en energieke uitstraling creëert hij een inclusieve werkomgeving waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen en nieuwe hoogtes kan bereiken voor henzelf en NOWJOBS. 

Meet Robin

B2C Marketing Coördinator

Robin is onze allereerste fulltimer en is linea recta na zijn studie gestart bij NOWJOBS. Er was nog geen laptop of pen te bekennen toen hij startte. Nu drie jaar verder heeft NOWJOBS 40.000+ bijverdieners en 700+ opdrachtgevers en blijven we groeien!

Als B2C Marketing Coördinator houdt Robin meerdere balletjes in de lucht. Van de instroom van kandidaten en het opzetten van de NOWJOBS-brand in Nederland tot het coördineren en aansturen van stagiaires, freelancers en studenten. Heb je creativiteit nodig? Robin is your guy!
 

Meet Vivianne

Success Manager

Nadat Vivianne haar studie Bedrijfskunde had afgerond heeft ze vervolgens altijd in de HR gewerkt. In 2019 is zij als een van de eerste bij NOWJOBS gestart en sindsdien is zij hier niet meer weg te denken!

Als Success Manager zorgt Vivianne ervoor dat alle communicatie tussen bijverdiener, klant en NOWJOBS gesmeerd verloopt. Zij is dé contactpersoon waar je altijd bij terecht kan. 

Meet Toine

Sales Coördinator

Toine heeft na zijn studie Commerciële Economie bij een start-up in Hamburg gewerkt als Business Developer. Hierna is hij weer terug naar Nederland gekomen en heeft hij altijd in de sales gewerkt.
 

Sinds september '19 werkt Toine bij NOWJOBS en zorgt hij als Sales Coördinator ervoor dat het contact met onze klanten goed en vlekkeloos verloopt en dat elke klant de juiste aandacht krijgt. Relatiebeheer is een belangrijk speerpunt als Sales Coördinator en hier houdt hij zich voornamelijk mee bezig.

Meet Jorrit

Sales Developer

Jorrit is afgestudeerd aan het Saxion met de opleiding Commerciële Economie Sportmarketing en werkt sinds september '19 bij NOWJOBS. Hij begon als B2B Marketeer, maar al snel kwamen we erachter dat zijn kracht echt zit bij het spreken van ondernemers. 

Lievelingssport? 100% voetbal. Jorrit wil altijd winnen en als een echte mensenmens voelt hij zich helemaal op zijn plek in zijn job als Sales Developer. 👥
 

 

 

Meet Nick

Success Consultant

Voordat Nick bij NOWJOBS aan de slag ging heeft hij 10 maanden lang de wereld rondgereisd. Deze wereldreiziger is ondertussen niet meer weg te denken uit het NOWJOBS team en werkt hij al langer dan een jaar bij NOWJOBS. 

Ooit contact gehad met NOWJOBS? Dan is de kans erg groot dat je de goedlachse Nick aan de lijn hebt gehad. Zijn job als Success Consultant? Zorgen dat jij, als bijverdiener, wordt gematcht met jouw droomjob en al jouw vragen beantwoorden. 

Meet Daan

Candidate Success Coördinator

Daan zit momenteel in zijn laatste jaar van zijn opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht. Hier is hij momenteel bezig met de minor: Project van je leven. Voordat hij als Junior Marketeer aan de slag ging heeft hij vijf maanden stagegelopen op de Marketingafdeling. Ondertussen werkt hij sinds februari als Junior Marketeer en ondersteunt hij het Marketingteam met het creëren van landingspagina's, formats en content. 

Meet Mustafa

Sales Consultant

Mustafa heeft bijna zijn opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Utrecht afgerond en is helemaal ready om aan de slag te gaan bij NOWJOBS. Bij NOWJOBS zal Mustafa pendelen tussen het Success en Sales team als Sales Support Medewerker. Uiteindelijk zal Mustafa opgeleid worden tot Accountmanager. 

Meet Yvette

B2B Marketing Coördinator

Yvette heeft al heel wat successen achter de rug en daar blikken wij graag even kort op terug. Na de opleiding Communicatie in Zwolle begon zij op haar 19de bij FYGI met haar eerste baan. Na 2 jaar was Yvette klaar voor een nieuwe ervaring en ging aan de slag als projectmanager bij Talpa, ook hier heeft deze ambitieuze dame 2,5 jaar gewerkt. Na al haar ervaringen mogen wij met veel trots en plezier zeggen dat Yvette nu deel is van het NOWJOBS-team. Dus opdrachtgevers opgelet, voor alle info en brandende vragen staat Yvette als B2B Marketing Coördinator voor jou klaar!

Meet Jasper

Key Accountmanager 

Jasper heeft de studie Commerciële Economie netjes afgerond en heeft zijn diploma in de pocket! Na zijn studie is Jasper direct begonnen bij NOWJOBS. Als Key Accountmanager heeft Jasper contact met verschillende bedrijven waar bijverdieners werkzaam zijn en daarmee heeft hij een veelzijdige rol. Na een werkdag bij NOWJOBS, kan je hem vinden in de sportschool of op het voetbalveld. 

Meet Joyce

Midoffice Medewerker

Voordat Joyce bij NOWJOBS begon heeft zij 9 jaar in een schoenenwinkel gewerkt. Dit heeft zij altijd met plezier gedaan, maar na 9 jaar was Joyce toe aan een nieuwe uitdaging. Bij NOWJOBS zal Joyce aan de slag gaan als Success Consultant en staat klanten en bijverdieners zo goed mogelijk te woord. 

Meet Bart

Success Consultant

Voordat Bart bij NOWJOBS kwam werken, heeft hij jarenlang in een jeanswinkel gewerkt. Hij is dol op spijkerbroeken maar was toe aan een nieuwe uitdaging, en die heeft hij bij NOWJOBS gevonden. Bij NOWJOBS is Bart werkzaam als Success Consultant, waar hij bijverdieners en klanten zo goed mogelijk te woord staat!

Meet Trudy

Finance Medewerker

Trudy heeft voordat zij bij NOWJOBS kwam werken, veel van de wereld mogen zien én lange tijd in Frankrijk gewoond. Deze echte avonturier is werkzaam bij NOWJOBS als Finance Medewerker en werkt het liefst vanuit het buitenland.

Meet Semira

Assistant Success Consultant

Semira gaat komend schooljaar afstuderen aan de opleiding International Business op de Hogeschool Utrecht. Tijdens het afstuderen heeft ze toch genoeg tijd om zich aan de sluiten bij de NOWJOBS-familie en zal ze het Succes team ondersteunen als Asisstant Succes Consultant. Wil je iets weten over een vacature? Bel Semira en stel je vraag!

Meet Teddie

Assistant Success Consultant

Teddie heeft net haar pre master Communicatie & Beïnvloeding in Nijmegen afgerond en start in september een master Communicatiewetenschappen aan de VU in Amsterdam. Bij NOWJOBS zal Teddie het Success team ondersteunen als Assistant Success Consultant. Heb jij een vraag over je job in de app? Dan zit Teddie helemaal klaar om jouw vragen te beantwoorden!

Meet Maurice

Assistant Success Consultant

Maurice is op dit moment druk bezig met zijn studie Psychologie in Amsterdam, waar hij hopelijk volgend jaar een diploma van op zak heeft! Naast zijn studie komt Maurice NOWJOBS versterken als Assistant Success Consultant. Hij zal het Success team ondersteunen, dus heb jij een vraag over je job in de app? Dan zit Maurice helemaal klaar om jouw vragen te beantwoorden! 

Meet Caya

Assistant Success Consultant

Caya studeert Fysiotherapie in Utrecht, en hoopt volgend jaar af te studeren. Naast haar studie is Caya te vinden bij NOWJOBS, waar zij het Success team versterkt als Assistant Success Consultant. Dus heb jij vragen over jobs in de app? Dan zit Caya klaar om jouw vragen te beantwoorden!

Meet Mirjam

B2C Marketing Assistant

Mirjam studeert Creative Business in Amsterdam. Naast haar studie is Mirjam te vinden bij NOWJOBS, waar zij het Marketing Team versterkt als B2C Marketing Assistant. 

Meet Suzan

B2B Marketing Assistant

Suzan studeert Communicatiewetenschappen in Leiden. Naast haar studie is Suzan te vinden bij NOWJOBS, waar zij het Marketing Team versterkt als B2B Marketing Assistant. 

Meet Bente

Assistant Success Consultant

Bente zit op dit moment in een tussenjaar, en hoopt volgend jaar te starten met een master Journalistiek! Bente komt bij NOWJOBS het Success team ondersteunen als Assistant Success Consultant. Dus heb jij een vraag over je job in de app? Dan zit Bente helemaal klaar om jouw vragen te beantwoorden! 

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken altijd nieuw talent!

Zie jij jezelf hier wel tussen staan? Bekijk de openstaande vacatures of blink uit met jouw open sollicitatie!📲

Bekijk de vacatures

Wil jij deel uitmaken van dit dreamteam?

Vacatures NOWJOBS