Ontmoet ons team!

Ontdek hier de mensen achter het dreamteam van NOWJOBS Nederland

Team NOWJOBS

Achter ons toekomstgerichte platform NOWJOBS zitten geen robots, maar levensechte mensen. 🤖 Hoe wij onszelf omschrijven: wij zijn een jong en energiek team waar gezelligheid gepaard gaat met hard werken. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en innovatieve ideeën binnen onze organisatie met start-up vibes.

Ons platform wordt ondersteund door een rugzak vol kennis met betrekking tot IT, HR, Product, Sales en Marketing. Ons Customer Success Team beschikt over uitgebreide kennis en HR-ervaring om zowel de klanten als de kandidaten optimaal te ontzorgen. Daarnaast kunnen we altijd versterking inschakelen van onze moederorganisatie House of HR, een internationale HR-dienstverlener.

Zie jij jezelf wel passen in ons team? Bekijk dan onze vacatures!📲

Werken bij NOWJOBS

 

Wie is NOW wie? 📸

Meet Reinier

Country Manager Nederland

Sinds 2013 werkt Reinier voor ons moederbedrijf House of HR.  Met zijn positieve en energieke uitstraling creëert hij een inclusieve werkomgeving waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen en nieuwe doelen kan bereiken.

Wist je al dat Reinier houdt van barbecueën?

Meet Vivianne

Success Manager

Vivianne heeft Bedrijfskunde gestudeerd. In 2019 is zij als een van de eersten bij NOWJOBS gestart en sindsdien is zij hier niet meer weg te denken! Als Success Manager zorgt zij ervoor dat alle communicatie tussen bijverdiener, klant en NOWJOBS gesmeerd verloopt. Zij is dé contactpersoon waar je altijd bij terecht kan.

Een leuk feitje over Vivianne is dat haar favoriete sport zwemmen is!

Meet Nick

Key Accountmanager

Voordat Nick bij NOWJOBS aan de slag ging heeft hij 10 maanden lang de wereld rondgereisd, daarvoor studeerde hij Commerciële Economie. Zijn job als Key Accountmanager? Zorgen dat alles op rolletjes loopt bij de bedrijven.

Wist je dat Nick een echte plantenfreak is?

Meet Daan

Candidate Success Coördinator

Daan heeft zijn studie Bedrijfskunde afgerond. Tijdens zijn afstudeerstage bij NOWJOBS heeft hij een team van screeners samengesteld. Nu werkt hij fulltime en zorgt hij dat de screening van bijverdieners op rolletjes loopt.

Leuk feitje: Daan is een keer handmodel geweest in een tv-commercial. 

Meet Jasper

Key Accountmanager 

Na zijn studie Commerciële Economie is Jasper direct begonnen bij NOWJOBS. Als Key Accountmanager heeft Jasper contact met verschillende bedrijven waar bijverdieners werkzaam zijn en daarmee heeft hij een veelzijdige rol.

Na een werkdag bij NOWJOBS, kan je Jasper vinden in de sportschool of op het voetbalveld. 

Meet Joyce

Midoffice Medewerker

Voordat Joyce bij NOWJOBS begon heeft zij negen jaar in een schoenenwinkel gewerkt. Dit heeft zij altijd met plezier gedaan, maar na zoveel jaar was Joyce toe aan een nieuwe uitdaging. Nu werkt Joyce bij NOWJOBS als Midoffice Medewerker. Heb jij een vraag over jouw salaris? Joyce weet hier alles van!

Leuk weetje: in haar vrije tijd kun je Joyce vinden op de manage. 

Meet Trudy

Finance Medewerker

Trudy heeft voordat zij bij NOWJOBS kwam werken, veel van de wereld gezien én lange tijd in Frankrijk gewoond. Deze echte avonturier is werkzaam bij NOWJOBS als Finance Medewerker.

Wist je dat Trudy het liefst werkt vanuit het buitenland?

Meet Bart

Success Consultant

Voordat Bart bij NOWJOBS kwam werken, heeft hij jarenlang in een jeanswinkel gewerkt. Hij was toe aan een nieuwe uitdaging en die heeft hij bij NOWJOBS gevonden. Bij NOWJOBS is Bart werkzaam als Success Consultant, waar hij bijverdieners en klanten zo goed mogelijk te woord staat!

Leuk feitje: Bart is gek op spijkerbroeken!

Meet Maurice

Assistant Success Consultant

Maurice is op dit moment druk bezig met zijn studie Psychologie in Amsterdam, waar hij hopelijk volgend jaar een diploma van op zak heeft! Naast zijn studie versterkt Maurice het Success team als Assistant Success Consultant. Dus heb jij een vraag over je job in de app? Dan zit Maurice helemaal klaar om jouw vragen te beantwoorden!

Leuk feitje: Maurice eet het liefst kip. 

Meet Caya

Assistant Success Consultant

Caya studeert Fysiotherapie in Utrecht en hoopt volgend jaar af te studeren. Naast haar studie is Caya te vinden bij NOWJOBS, waar zij het Success team versterkt als Assistant Success Consultant. Zij beantwoordt alle vragen van bijverdieners.

Leuk feitje: Caya eet tijdens de lunch het liefst Hüttenkäse met lekkere worteltjes. 

Meet Bente

Assistant Success Consultant

Bente volgt de master East European studies in Amsterdam. Bente werkt in het Success team als Assistant Success Consultant. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, grote kans dat je Bente aan de telefoon krijgt voor een gesprek.

Wist je al dat Bente groot fan is van het Songfestival?

Meet Lisley

Assistant Success Consultant

Lisley studeert Geneeskunde studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Naast deze mooie studie ondersteunt zij het Success team. Grote kans dat jij voordat je gaat werken bij NOWJOBS door Lisley gescreend wordt!

Wist je dat Lisley een echt zomermens is en houdt van mooi weer?

Meet Mirjam

B2C Marketing Assistant

Mirjam studeert Creative Business in Amsterdam. Naast haar studie is Mirjam te vinden bij NOWJOBS, waar zij het Marketing team versterkt als B2C Marketing Assistant. Een leuke tekst of post op Instagram, grote kans dat Mirjam deze geschreven heeft.

Mirjam maak je blij met een lekkere kaasfondue. 

Meet Toine

Sales Coördinator

Toine heeft zijn studie Commerciële Economie afgerond en werkt bij NOWJOBS als Sales Coördinator. Hij zorgt ervoor dat het contact met onze klanten goed en vlekkeloos verloopt en dat elke klant de juiste aandacht krijgt.

 

Een leuk feitje over Toine is dat hij het liefst bij alles mayonaise eet.

Meet Victor

Sales Consultant

Victor heeft zijn studie Commerciële Economie succesvol afgerond en is na een korte break in de sneeuw terug bij NOWJOBS. Hier versterkt hij het Sales team. Zie jij een leuke job in de app in Utrecht, grote kans dat Victor daarvoor heeft gezorgd!

Wist je dat: Victor een fan is van Nederlandse meezingers?

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken altijd nieuw talent!

Zie jij jezelf hier wel tussen staan? Bekijk de openstaande vacatures of blink uit met jouw open sollicitatie!📲

Bekijk de vacatures

Wil jij deel uitmaken van dit dreamteam?

Vacatures NOWJOBS