Ontmoet ons team!

Ontdek hier de mensen achter het dreamteam van NOWJOBS Nederland

Team NOWJOBS.

Achter ons toekomstgerichte platform van NOWJOBS zitten geen robots, maar levensechte mensen. 🤖 Hoe wij onszelf omschrijven: wij zijn een jong en energiek team waar gezelligheid gepaard gaat met hard werken. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en innovatieve ideeën binnen onze organisatie met start-up vibes.

Ons platform wordt ondersteund door een rugzak vol kennis met betrekking tot IT, HR, Product, Sales en Marketing. Ons Customer Success Team beschikt over uitgebreide kennis en HR- ervaring om zowel de klanten als de kandidaten optimaal te ontzorgen. Daarnaast kunnen we altijd versterking inschakelen via onze moederorganisatie House of HR, een internationale HR-dienstverlener.

Zie jij jezelf wel passen in ons team? Bekijk dan onze vacatures!📲

Werken bij NOWJOBS

 

Wie is NOW wie? 📸

Meet Reinier

Country Manager Nederland

Sinds 2013 werkt Reinier al voor ons moederbedrijf House of HR.  Met zijn positieve en energieke uitstraling creëert hij een inclusieve werkomgeving waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen en nieuwe hoogtes kan bereiken.

Wist je al dat Reinier houdt van barbecueën?

Meet Vivianne

Success Manager

Vivianne heeft Bedrijfskunde gestudeerd. In 2019 is zij als een van de eerste bij NOWJOBS gestart en sindsdien is zij hier niet meer weg te denken! Als Success Manager zorgt zij ervoor dat alle communicatie tussen bijverdiener, klant en NOWJOBS gesmeerd verloopt. Zij is dé contactpersoon waar je altijd bij terecht kan.

Een leuk feitje over Vivianne is dat haar favoriete sport zwemmen is!

Meet Nick

Key Accountmanager

Voordat Nick bij NOWJOBS aan de slag ging heeft hij 10 maanden lang de wereld rondgereisd, daarvoor studeerde hij Commerciële Economie. Zijn job als Key accountmanager? Zorgen dat alles op rolletjes loopt bij de bedrijven.

Wist je dat Nick een echte plantenfreak is?

Meet Daan

Candidate Success Coördinator

Daan heeft zijn studie Bedrijfskunde afgerond. Tijdens zijn afstudeerstage bij NOWJOBS heeft hij een team van screeners samengesteld. Nu werkt hij fulltime en zorgt hij dat de screening van bijverdieners op rolletjes loopt.

Leuk feitje: Daan is een keer handmodel geweest in een tv-commercial. 

Meet Jasper

Key Accountmanager 

Na zijn studie Commerciële Economie is Jasper direct begonnen bij NOWJOBS. Als Key Accountmanager heeft Jasper contact met verschillende bedrijven waar bijverdieners werkzaam zijn en daarmee heeft hij een veelzijdige rol.

Na een werkdag bij NOWJOBS, kan je Jasper vinden in de sportschool of op het voetbalveld. 

Meet Joyce

Midoffice Medewerker

Voordat Joyce bij NOWJOBS begon heeft zij negen jaar in een schoenenwinkel gewerkt. Dit heeft zij altijd met plezier gedaan, maar na zoveel jaar was Joyce toe aan een nieuwe uitdaging. Nu werkt Joyce bij NOWJOBS als Midoffice Medewerker. Heb jij een vraag over jouw salaris? Joyce weet hier alles van!

Leuk weetje: In haar vrije tijd kun je Joyce vinden op de manage. 

Meet Trudy

Finance Medewerker

Trudy heeft voordat zij bij NOWJOBS kwam werken, veel van de wereld mogen zien én lange tijd in Frankrijk gewoond. Deze echte avonturier is werkzaam bij NOWJOBS als Finance Medewerker.

Wist je dat Trudy het liefst werkt vanuit het buitenland?

Meet Bart

Success Consultant

Voordat Bart bij NOWJOBS kwam werken, heeft hij jarenlang in een jeanswinkel gewerkt. Hij was toe aan een nieuwe uitdaging en die heeft hij bij NOWJOBS gevonden. Bij NOWJOBS is Bart werkzaam als Success Consultant, waar hij bijverdieners en klanten zo goed mogelijk te woord staat!

Leuk feitje: Bart is gek op spijkerbroeken!

Meet Teddie

Assistant Success Consultant

Teddie heeft net haar master Marketing & Corporate Communication afgerond. Bij NOWJOBS ondersteunt Teddie het Success team als Assistant Success Consultant. Heb jij een vraag over je job in de app? Dan zit Teddie helemaal klaar om jouw vragen te beantwoorden!

Wist je dat Teddie groot fan is van Tino Martin?

Meet Maurice

Assistant Success Consultant

Maurice is op dit moment druk bezig met zijn studie Psychologie in Amsterdam, waar hij hopelijk volgend jaar een diploma van op zak heeft! Naast zijn studie versterkt Maurice het Success team als Assistant Success Consultant. Dus heb jij een vraag over je job in de app? Dan zit Maurice helemaal klaar om jouw vragen te beantwoorden!

Leuk feitje: Maurice eet het liefst kip. 

Meet Caya

Assistant Success Consultant

Caya studeert Fysiotherapie in Utrecht en hoopt volgend jaar af te studeren. Naast haar studie is Caya te vinden bij NOWJOBS, waar zij het Success team versterkt als Assistant Success Consultant. Zij beantwoordt alle vragen van bijverdieners.

Leuk feitje: Caya eet tijdens de lunch het liefst Hüttenkäse met lekkere worteltjes. 

Meet Bente

Assistant Success Consultant

Bente volgt de master East European studies in Amsterdam. Bente werkt in het Success team als Assistant Success Consultant. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, grote kans dat je Bente aan de telefoon krijgt voor een gesprek.

Wist je al dat Bente groot fan is van het Songfestival?

Meet Lisley

Assistant Success Consultant

Lisley studeert Geneeskunde studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Naast deze mooie studie ondersteunt zij het Success team. Grote kans dat jij voordat je gaat werken bij NOWJOBS door Lisley gescreend wordt! Wist je dat

Lisley een echt zomermens en houdt van mooi weer.

Meet Robin

B2C Marketing Coördinator

Robin is onze allereerste fulltimer en is linea recta na zijn studie gestart bij NOWJOBS. Als B2C Marketing Coördinator houdt Robin meerdere balletjes in de lucht. Bijvoorbeeld de instroom van kandidaten en het opzetten van de NOWJOBS-brand in Nederland.

Wist je al dat Robin echt niet tegen zijn verlies kan, dat zien wij vooral tijdens een potje pingpong op kantoor.
 

Meet Mathijs 

Content Marketeer

Mathijs is geen onbekende binnen NOWJOBS. Eerst als Junior Marketeer en na het afronden van zijn bachelor Communicatie start Mathijs nu fulltime als Content Marketeer. Zijn werk eens bekijken? Check de sociale mediakanalen van NOWJOBS! 

Wist je dat Mathijs bekendstaat als dé pingponger van NOWJOBS
 

Meet Mirjam

B2C Marketing Assistant

Mirjam studeert Creative Business in Amsterdam. Naast haar studie is Mirjam te vinden bij NOWJOBS, waar zij het Marketing Team versterkt als B2C Marketing Assistant. Een leuke tekst of post op Instagram, grote kans dat Mirjam deze geschreven heeft.

Mirjam maak je blij met een lekkere kaasfondue. 

Meet Toine

Sales Coördinator

Toine heeft zijn studie Commerciële Economie afgerond en werkt bij NOWJOBS als Sales Coördinator ervoor dat het contact met onze klanten goed en vlekkeloos verloopt en dat elke klant de juiste aandacht krijgt.

 

Een leuk feitje over Toine is dat hij het liefst bij alles mayonaise eet.

Meet Jorrit

Sales Developer

Jorrit is afgestudeerd aan het Saxion met de opleiding Commerciële Economie Sportmarketing en werkt sinds september '19 bij NOWJOBS. Hij begon als B2B Marketeer, maar al snel kwamen we erachter dat zijn kracht echt zit bij het spreken van ondernemers. 

Lievelingssport? 100% voetbal. Jorrit wil altijd winnen en hij is een echt mensenmens  
 

 

 

Meet Mustafa

Sales Consultant

Mustafa heeft bijna zijn opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Utrecht afgerond en werkt al even met veel plezier bij NOWJOBS. Mustafa werkt op de sales en is hier verantwoordelijk voor de bedrijven in Amsterdam.

Leuk feitje over Mustafa is dat hij altijd belt op luidspreker. 

Meet Victor

Sales Consultant

Victor heeft zijn studie Commerciële economie succesvol afgerond en is na een korte break in de sneeuw terug bij NOWJOBS. Hier versterkt hij het Sales team. Zie jij een leuke job in de app in Utrecht, grote kans dat Victor daarvoor heeft gezorgd!

Wist je dat: Victor een fan is van Nederlandse meezingers?

Meet Lesley

Sales Consultant

Lesley brengt de enige ervaring met zich mee. Hij heeft 10 jaar gewerkt in de logistiek, maar het werd tijd voor een nieuwe uitdaging. Als Sales Consultant binnen NOWJOBS focust Lesley zich voor de aanwinst van nieuwe bedrijven in de regio Rotterdam. Een thuiswedstrijd dus 😉

Wist je dat: Lesley zijn pesto's helemaal zelf maakt. Wat een chef! 

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken altijd nieuw talent!

Zie jij jezelf hier wel tussen staan? Bekijk de openstaande vacatures of blink uit met jouw open sollicitatie!📲

Bekijk de vacatures

Wil jij deel uitmaken van dit dreamteam?

Vacatures NOWJOBS