PR & Media 📣

 

NOWJOBS is onderdeel van House of HR, een internationale, toekomstgericht HR-dienstverlener. Samen lopen we voorop in IT- en HR-ontwikkelingen. In Nederland onder andere bekend van de labels ContinuTalent&Pro en Covebo.

House of HR lanceerde in april 2017  “NOWJOBS”. Met deze applicatie speelde ze sterk in op de verdere digitalisering van de rekruteringsmarkt, de hoge nood van iedereen die snel een centje wil bijverdienen en de behoeftes van de horeca- , event- en retailsector die vaak snel tijdelijke personeelstekorten moeten opvangen.

Download hier de perskit

 

NOWJOBS in de media

 

De bijbaan wordt tegenwoordig geregeld via een slimme app

15 juni 2022

Jonge bijverdieners vinden hun bijbaan tegenwoordig massaal via een paar klikken in een slimme app op hun telefoon. De wijze waarop jongeren naar werk kijken is veranderd. Zij zijn anders dan eerdere generaties op zoek naar snelle behoeftebevrediging, meer variatie en flexibele jobs die – heel belangrijk en met stip op één – passen bij hun persoonlijke planning. Het digitale uitzendplatform NOWJOBS bestaat uit een dynamische, zelflerende matching engine waarbij inmiddels meer dan één miljard matches tussen bedrijf en bijverdiener zijn gerealiseerd. Het hele bericht lees je hier.

Zeven op de tien Nederlanders wil in beweging komen op de arbeidsmarkt

13 april 2022

Ruim acht op de tien Nederlanders is over het algemeen tevreden met zijn of haar huidige werk. Desondanks is een kwart actief op zoek naar een nieuwe baan en staat bijna de helft open voor een andere job. Dat betekent dat maar liefst zeven op de tien Nederlanders in beweging wil komen op de arbeidsmarkt. Het hele bericht lees je hier.

NOWJOBS investeert in mentaal welzijn met OpenUp

14 februari 2022

Het aantal jongeren met mentale gezondheidsproblemen is vooral toegenomen sinds de coronapandemie. Digitaal uitzendplatform NOWJOBS, waar in Nederland meer dan 35.000 veelal jonge bijverdieners gebruik van maken, vindt het zorgwekkend om te zien dat het aantal jongeren met mentale gezondheidsproblemen vooral is toegenomen sinds de coronapandemie. En wil daarom graag voor zowel uitzendkrachten als hun interne medewerkers preventief inzetten op een goede mentale gezondheid. Het hele bericht lees je hier.

Toffe job scoort hoger dan goed salaris

19 januari 2022

Het is voor werkgevers heel lucratief om naast de vaste medewerkers, ook voor bijverdieners te investeren in een aantrekkelijke werkplek, concludeert uitzendplatform NOWJOBS op basis van een onderzoek onder ruim 600 bijverdieners. Het hele bericht lees je hier.

 

Jongeren vooral op zoek naar sociale bijbanen in 2022

5 januari 2022

Jongeren gaan in 2022 massaal op zoek naar een bijbaan waar ze veel sociale contacten kunnen opdoen. Na ruim 1,5 jaar beperkingen door coronamaatregelen tijdens hun studie, sporten en uitgaan, gaat hun voorkeur uit naar werk in branches waar ze weer in contact kunnen komen met andere jongeren zoals in de horeca of evenementensector. Het hele bericht lees je hier.

NOWJOBS ontvangt ABU-certificaat!

13 december 2021

"Voor werkgevers en bijverdieners betekent dit dat ze verzekerd zijn van een uitstekende kwaliteit van dienstverlening en strikte naleving van de cao-, Arbo- en andere wet- en regelgeving." Het hele bericht lees je hier.

 

Flexibel bijverdienen in horecabranche onverminderd populair bij jongeren en studenten 

11 mei 2021

De horeca blijft vooralsnog één van de aantrekkelijkste branches voor jongeren en studenten om op flexibele basis bij te verdienen. Dat blijkt uit een enquête die NOWJOBS heeft afgenomen onder jongeren in het eigen bestand en externe potentiële ‘horecatoppers’. Het hele bericht lees je hier.

NOWJOBS en Nostradamus ICT sluiten strategisch partnership

9 maart 2021

Online bemiddelingsplatform NOWJOBS gaat samenwerken met Nostradamus, ontwikkelaar van software voor prognoses, planning en urenregistratie in de horeca. Dankzij deze samenwerking krijgen (middelgrote tot grote) horecaondernemingen direct online toegang tot de talentpool met bijverdieners van NOWJOBS, zonder verdere tussenstappen. Tijdelijke onderbezetting kan daarmee beter voorkomen worden. Het hele bericht lees je hier.

 

Na succesvolle start in België nu ook uitrol van NOWJOBS in Nederland

27 januari 2020

NOWJOBS helpt met de app niet alleen werkzoekenden die sneller en flexibeler op zoek zijn naar een bijbaan, maar specifiek ook de horeca, retail en eventsector. In deze sectoren moeten mensen vaak heel snel ingezet kunnen worden om (on)verwachte piekmomenten op te vangen of om zieken te vervangen. Het hele bericht lees je hier.