Vakantie doorgeven NOWJOBS

De zomervakantie komt er weer aan en als je dit leest, ga je vast binnenkort met vakantie. Bijverdienen via NOWJOBS is natuurlijk mega flexibel. Zolang jij niet solliciteert op diensten, word je uiteraard niet ingepland. Maar val jij binnen één van de onderstaande categorieën? Dan werkt het nét iets anders. Hoe dat werkt? Wij leggen het uit!

Al gesolliciteerd of in de favorietenpoule
Ben jij al door het sollicitatieproces van een opdrachtgever heen? En zit je in de favorietenpoule? Dan word je ingepland op basis van je beschikbaarheid. Pas dus je beschikbaarheid in de app aan en geef zo supermakkelijk jouw vakantie door.  

Als je niks invult, krijg je herinneringen van NOWJOBS. Zorg er daarom voor dat je invult dat je niet beschikbaar bent. Zo kun jij zorgeloos van je vakantie genieten!

Rechtstreeks contact met een opdrachtgever
Werk jij niet op basis van beschikbaarheid, maar heb jij intern contact met een opdrachtgever buiten de NOWJOBS-app om? Dan is het belangrijk dat je bij hen jouw vakantie doorgeeft, zodat zij jou niet per ongeluk kunnen inplannen.

Flexibel (niet) solliciteren
Gelden bovenstaande scenario’s niet voor jou? En werk jij flexibel bij verschillende opdrachtgevers? Dan is het doorgeven van jouw vakantie nóg makkelijker. In dit geval hoef je als bijverdiener alleen maar tijdelijk te stoppen met reageren op vacatures. 

Tip: Werk jij vaak bij dezelfde opdrachtgever? Dan is het natuurlijk wel zo netjes om daar te vertellen dat je er een tijdje niet bent.

Vragen over vakanties
Is er iets onduidelijk? Wij helpen je graag op WhatsApp via 06 2939 6857.

Alvast een fijne vakantie!

account_circle

Marketing - 18 mei 2022