"Ontvang alleen meldingen wanneer jij dat wil en verhoging minimum loon!"

 

2022 is inmiddels gestart en brengt een aantal veranderingen met zich mee. Zo gaat het wettelijk minimumloon omhoog, wijzigt de termijn van uitbetaling van jouw salaris én hebben we geluisterd naar jullie mening over het aantal notificaties in de NOWJOBS-app.

Minder notificaties én Quiet hours 🤫
Goed nieuws, vanaf nu krijg je elke 24 uur één handige notificatie die alle nieuwe jobs overzichtelijk bundelt in plaats van een melding bij elke nieuwe vacature. 🔔
Geen zorgen, je blijft wel aparte notificaties ontvangen voor contractvoorstellen, dringende vacatures en nieuwe vacatures van werkgevers die je volgt.
Maar we hebben nóg een verbetering toegepast. Je kunt voortaan Quiet hours instellen 🤫. De notificaties die je van NOWJOBS ontvangt worden gedempt en komen pas binnen als jouw ingestelde Quiet hours voorbij zijn. Dat is handig hè? - Klik hier om de Quiet hours in te stellen. 

📈 Verhoging wettelijk minimumloon 2022
Per 1 januari 2022 is het minimumloon verhoogd. De bedragen van het wettelijk minimumloon gelden voor een volledige werkweek. De arbeidstijd in een werkweek verschilt per sector. Hier vind je de geldende loontabellen voor loonjaar 2022.

💰 Van dagelijkse naar wekelijkse uitbetaling
Een van de voordelen van bijverdienen is natuurlijk de mega snelle uitbetaling van het salaris nadat je hebt gewerkt. Vanaf nu wordt jouw loon wekelijks uitbetaald in plaats van dagelijks *. Jullie hebben aangegeven geen voordeel te zien in dagelijkse uitbetaling, daarom hebben we ervoor gekozen om jouw loon voortaan wekelijks uit te betalen.

💁 Wat betekent dit voor jou als bijverdiener?
Je krijgt je loon uitbetaald op dinsdag*. Je ontvangt dan je salaris voor je gewerkte uren in de voorgaande week (maandag t/m zondag). Als jij dus op maandag in de week van uitbetaling werkt, dan wordt het loon de week daarna uitbetaald.
*We streven naar uitbetaling op dinsdag. In enkele gevallen kan het voorkomen dat de betaling uiterlijk donderdag wordt gedaan, omdat we soms afhankelijk zijn van feestdagen en eventuele uitzonderingen bij de bank.

Jouw feedback is belangrijk
In 2021 hebben meer dan 17.000 bijverdieners zich aangemeld in de NOWJOBS-app. Hier zijn we trots op! Dankzij jullie feedback krijg je nu wekelijks betaald en ontvang je minder notificaties.. Deel jouw mening over de NOWJOBS-app met iedereen! Alvast bedankt en proost op (weer) een topjaar!