Vakantiebaan bij Landal Texel

De zomervakantie komt eraan. Naast veel vrije tijd betekent dat ook veel leuke vakantiebanen! Als je zin hebt in een avontuurlijke zomer, ben je bij NOWJOBS helemaal aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een unieke baan voor je op Texel. Benieuwd wat je kunt verwachten? Wij zetten het voor jou op een rij.

Vakantiebaan op Texel

Je houdt er vast van: in de zomer lekker met je vrienden op vakantie gaan. En samen met je vrienden een avontuurlijke zomer beleven én geld verdienen is natuurlijk helemaal perfect! Landal Sluftervallei is op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten voor in de keuken, de bediening en de technische dienst. Ben jij een aantal weken voor minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Ga dan via NOWJOBS deze zomer aan de bak op Texel. 

Wat maakt deze vakantiebaan zo te gek?

  • Werken met je vrienden: Werken op Texel is natuurlijk hélemaal te gek, maar hoe leuk is het dat je dit samen met je vrienden kunt doen! Kom je alleen? Maak je geen zorgen, want binnen no-time leer jij nieuwe mensen kennen.
  • Gratis huisvesting: Ben jij voor minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Dan regelen wij gratis overnachting. Hoe chill is dat?
  • Perfecte werktijden: Je werktijden zijn afhankelijk van jouw functie, maar na je werk heb jij genoeg vrije tijd om (samen met je vrienden) het prachtige eiland te ontdekken.
  • Betaald naar huis: Tussendoor een keertje naar huis? Geen probleem want we vergoeden jouw reiskosten!
     

Aan de slag als...

  • Keukenhulp: Als keukenhulp help jij de kok met het bereiden van het eten in het restaurant. Samen met jouw collega’s zorg je er ook voor dat de keuken netjes en schoon blijft. Heb jij zin in een afwisselende functie? En wil jij werken met de gezelligste collega’s? Solliciteer dan op deze functie.
  • Medewerker bediening: Als medewerker bediening zorg jij samen met jouw team dat alle gasten hun eten en drankjes krijgen. Oftewel: bestellingen opnemen en uitserveren. Belangrijke eisen voor deze job? Gastvrijheid en servicegerichtheid!
  • Medewerker technische dienst: Als medewerker technische dienst heb jij een breed takenpakket. Zo ben jij verantwoordelijk voor de technische zaken op het park en zorg jij ervoor dat het park er netjes en verzorgd uitziet. Heb jij twee rechterhanden? En vind jij snel de oorzaak van een probleem én de oplossing? Dan zoekt Landal GreenParks jou!

Kun jij niet wachten om dit prachtige eiland te ontdekken? Heb je nog geen plannen deze zomer? Of zie jij dit jezelf én je vrienden wel doen? Wacht niet langer en ga voor deze unieke ervaring op Texel!

Solliciteer NOW

 

calendar_today

25 mei 2022