Zondag 8 mei is het weer Moederdag en daarom de hoogste tijd om jouw hardwerkende moeder eens in het zonnetje te zetten. Ga je voor een dagje weg, geef je haar een heerlijke borrelplank óf kom je gezellig samen bijverdienen? 😉 Wij zetten de 5 origineelste Moederdagcadeaus voor jou op een rij!

Workshop bonbons maken

Zijn jij en je moeder gek op chocola? Maar vind jij het geven van een chocoladereep of een doosje bonbons wat te kort door de bocht? Dan is dit dé oplossing! Verras je moeder met een workshop bonbons maken en maak samen de lekkerste chocolaatjes. Dit is niet alleen ontzettend origineel en gezellig, maar ook nog eens superlekker.

Organiseer een High Tea

Sloof je uit in de keuken en organiseer een heerlijke High Tea voor jou en je moeder! Houdt ze van zoete taartjes of is ze meer van de hartige hapjes? Bij een High Tea kan het allemaal. Niet zo’n keukenprins(es)? Geen probleem! Kijk of de bakker bij jou in de buurt lekkere taartjes of hapjes verkoopt, of bestel eenvoudig een High Tea-pakket online, bijvoorbeeld bij theefeestje.nl

Borrelplank

Wil jij het jezelf niet te ingewikkeld maken? Of heb je gewoon zin in een avondje bankhangen? Verras je moeder met een overheerlijke borrelplank. Superlekker én reuzegezellig! Geen ster in het samenstellen van de perfecte borrelplank? Bestel supereenvoudig een kant-en-klare borrelplank online! Was jij Moederdag stiekem een beetje vergeten, en heb je daarom nog geen cadeau? Ook dan is een borrelplank de ideale oplossing! Ga snel naar de supermarkt en haal de lekkerste borrelhapjes in huis voor een avond vol gezelligheid.

Dagje wellness

Is jouw moeder altijd druk en kan zij wel wat ontspanning gebruiken? Trakteer je moeder op een dagje wellness, en geniet samen van een dagje uit. Vind je dit wat duur?  Of geef je haar liever een tastbaar cadeau? Dan kun je natuurlijk ook zelf een wellness pakket samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere scrub, een heerlijk maskertje of een douchepakket.

Gepersonaliseerd cadeau

Geef je toch liever een persoonlijk cadeau? Dan kan dat natuurlijk ook. Op internet vind je de gekste dingen die je kunt laten bedrukken of personaliseren. Zo kun je kiezen voor een mooi sieraad met jouw naam. Of een lekkere fles wijn met een gepersonaliseerd etiket en gegraveerde wijnglazen. Wat je jouw moeder ook geeft, ze zal het hoe dan ook waarderen.
 

Nog geen cadeau? Ook daar hebben wij een oplossing voor. Zo kun jij net als Daniël samen met je moeder samen aan de slag als bijverdiener via de NOWJOBS-app. Hoe gezellig is dat? 😁 

Download de app

account_circle

Marketing - 05 mei 2022