Moet je zzp'er zijn om te werken via NOWJOBS?

In tegenstelling tot veel andere werkplatformen in Nederland hoef je bij NOWJOBS geen zzp’er te zijn om aan de slag te kunnen. Je bent in loondienst bij NOWJOBS. NOWJOBS is dus jouw werkgever en het bedrijf waar je werkt heeft leiding en toezicht over het werk dat je uitvoert. Je kunt bij ons terecht voor alle vragen rondom contracten, uitbetaling, loonstroken, etc. Wat betekent dit voor jou?

Zzp’er of uitzendkracht, wat is het verschil?
Als je werkt als zzp’er -zelfstandige zonder personeel- dan moet je zelf zorgen voor het afdragen van de belasting, het regelen van je verzekering en het bijhouden van je eigen administratie. 

Het tarief dat je ontvangt als zzp’er lijkt op het eerste oog dus erg interessant. Wees je er wel van bewust dat je rekening moet houden met reserveringen die je zelf moet opbouwen. Enkele voorbeelden hiervan zijn het opbouwen van een eigen spaarpotje voor tijdens je vakantie (loondoorbetaling tijdens de vakantiedagen en natuurlijk je vakantiegeld), een potje voor als je straks grijze haren hebt (pensioen) én je moet een potje opbouwen zodat je genoeg geld hebt om tijdens ziekte rond te kunnen komen (doorbetaling bij ziekte).  

Bij NOWJOBS ben je in loondienst en krijg je een uitzendovereenkomst. Dit betekent dat je alle afdrachten automatisch doet en dus verzekerd bent. Last but not least, NOWJOBS regelt alle administratie voor jou.

NOWJOBS zorgt voor jouw verzekering en administratie
Je hoeft je geen zorgen te maken over verzekeringen of andere regelingen zodra er iets vervelends gebeurt. Daarnaast ben je ook verzekerd tijdens de job. Elk ongeval, hoe klein dan ook, dien je direct te melden aan NOWJOBS en de opdrachtgever. Loonstroken ontvang je per mail en je jaaropgave ontvang je automatisch in het nieuwe jaar.

Supersnelle uitbetaling 
Zodra jij hebt gewerkt via NOWJOBS krijg je vaak de volgende werkdag al uitbetaald. Werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag, feestdagen tellen niet mee. Afhankelijk van de opdrachtgever kan het eens voorkomen dat je per week uitbetaald wordt. Dit kun je terugzien in de app bij de info van de opdrachtgever. 

Je krijgt het vakantiegeld dat je per job opbouwt bij elke betaling van je loon direct uitbetaald. Daarnaast worden jouw opgebouwde bovenwettelijke vakantiedagen ook direct uitbetaald. 

NOWJOBS zorgt ervoor dat jij zo zorgeloos mogelijk kan bijverdienen en zo snel mogelijk kan genieten van je welverdiende centen!

 

Download de app en vind werk!

Ontdek in deze blog hoe simpel je solliciteert.

 

account_circle

Jorrit - 30 september 2020