Helemaal zelf bepalen wanneer en hoe vaak je werkt: NOWJOBS maakt het mogelijk. Wil jij wat bijverdienen zonder dat je vastzit aan al te veel verplichtingen, zoals een rooster of vaste uren? Je bent bij NOWJOBS helemaal aan het juiste adres.

Flexibel werken via de app
Bij NOWJOBS snappen we dat je niet altijd tijd hebt om vaste uren te werken. Je studeert, sport of houdt van afspreken met vrienden. Misschien heb je de ene woensdag toevallig veel tijd over, maar zit je de volgende woensdag helemaal vol. Een vast rooster is soms lastig te combineren met je sociale leven.

Via NOWJOBS is het mogelijk om tussen al je bezigheden door nog lekker bij te verdienen. Vanavond zin om maaltijden te bezorgen op de fiets? Zo geregeld! Toch liever een filmavondje? Geen probleem, dan werk je gewoon morgen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

  • Zelf aangeven wanneer je kunt werken: In de NOWJOBS-app vul jij je beschikbaarheid in. Tijden die jou niet uitkomen filter je er zo uit. Is donderdagavond jouw sportavond? Geef het aan in de app, dan krijg je geen jobs te zien voor die dag.
  • Geen verplichtingen: Bij NOWJOBS ben je niet verplicht om te werken.  Alleen als je zelf hebt gesolliciteerd en ingepland wordt, word je verwacht aanwezig te zijn. Niet solliciteren = geen verplichtingen.
  • Last-minute werken: Zit je opeens ruim in de tijd en wil je wel wat bijverdienen? Je kunt zelfs een paar uur van tevoren nog aangeven dat je een shift wil pakken.
  • Favorietenpoule: Werkgevers die tevreden zijn over jou, kunnen je indelen in de favorietenpoule. Hiermee val je positief op en maak je meer kans om een volgende keer opnieuw aan de slag te kunnen bij deze werkgever!

NOWJOBS werkt voor jou
Je kunt in de app instellen of je notificaties wilt ontvangen. NOWJOBS stuurt je dan in één notificatie een handig overzicht van alle beschikbare jobs. Zo blijf je op de hoogte, zonder dat je telefoon overloopt van de meldingen.

Heb je vragen over contracten, uitbetalingen of je loonstrookje? Je kunt bij ons terecht. Wij staan in contact met jou en de werkgever, en zorgen dat jij zorgeloos kunt werken.

Zin om aan de slag te gaan? Download hier de NOWJOBS-app. Werk ze!

 

Veel gestelde vragen

 

Geen vragen? Waar wacht je nog op: download nu de NOWJOBS-app!

account_circle

Marketing - 16 maart 2022