Bij NOWJOBS werk je waar je wil, wanneer je wil. Onze bijverdieners vinden de leukste jobs bij meer dan 500 bedrijven. Zo ook Robyn Caldwell. Robyn werkt sinds afgelopen zomer via NOWJOBS en ging bij verschillende organisaties aan de slag. Lees je mee met haar ervaringen in de restaurantkeuken, het magazijn van fonQ en op de e-bike van Bakker Bart? 

Vertel me meer! Hoe gaat het NOW?
Robyn woont in Amsterdam en is derdejaars student International Business aan de Hogeschool Utrecht. Naast het drukke studentenleven wil ze graag een bijbaan. Maar het bleek niet altijd even gemakkelijk om haar werk in te plannen naast alle colleges die ze heeft. “De meeste baantjes zijn lastig te combineren met school. Het fijne aan NOWJOBS is dat je zelf bepaalt wanneer en waar je werkt. Zo kom ik nooit in de knoop met mijn lessen.”

Je beslist als bijverdiener zelf of je vaker op dezelfde plek werkt, of juist afwisselt tussen verschillende organisaties. Als je het werk leuk vindt kun je bij dezelfde organisatie nog een shift inplannen. En als je een keer wat nieuws wil proberen heb je de keuze uit de andere jobs in de NOWJOBS-app.

De afwisseling, dat is echt een pluspunt 
Robyn houdt van afwisseling in haar werk. Daarom koos ze voor jobs bij uiteenlopende bedrijven. De eerste job was bij webwinkel fonQ. Hier draaide Robyn mee in het magazijn om pakketjes te sorteren en in te pakken. “De shifts bij fonQ zijn een hele werkdag, waardoor ik écht lekker verdien. Het is tof dat ik dit één of twee keer per week kan doen en het kan afwisselen met totaal andere jobs.”

Over wat voor andere jobs gaat het dan? De horeca bijvoorbeeld. Robyn werkte als afwasser in restaurant De Baron en kon dankzij haar ervaring als serveerster ook helpen in de bediening. “Het was een heel schattig restaurantje vol met leuke mensen. Ik werkte hier toen de coronamaatregelen weer wat soepeler waren, daardoor was het gezellig druk.”

Het leukste tot nu toe? Op de e-bike door Haarlem!
Bakker Bart bezorgde Robyn haar leukste job tot nu toe. Ze ging in Haarlem aan de slag bij de eerste bezorglocatie van Bakker Bart in Nederland. En dat leidde tot leuk contact met mensen op straat. “Een oudere man sprak me vol verbazing aan. Hij had nog niet eerder een grote tas van Bakker Bart achterop een e-bike gezien en vond het heel leuk dat we nu ook bezorgen.”

Robyn kan er wel aan wennen om buiten aan het werk te zijn in een mooie stad als Haarlem. “Op een e-bike hoef je niet hard te trappen, zelfs niet met tegenwind. Daardoor ging het bezorgen eigenlijk heel gemakkelijk. En doordat ik bij klanten in de hele stad kwam, was ik ook bezig met de naamsbekendheid van Bakker Bart.”

 

Solliciteer in de app

Naast dat Robyn flexibel blijft en afwisselend werkt, doet ze via NOWJOBS op veel verschillende plekken ervaring op. Wil jij ook zelf bepalen waar en wanneer je jouw shifts inplant? In de NOWJOBS app staan jobs voor je klaar bij verschillende organisaties. Ga jij deze week inpakken of thuisbezorgen? Of ga je aan de slag als verkoopmedewerker? Solliciteer nu via de NOWJOBS app en begin morgen al.

 

 

account_circle

Jorrit - 06 november 2020