Flexibele (bij)baan
fietskoerier (e-bike) 

Plan jouw eigen werkweek in die past bij jouw beschikbaarheid

Ben jij op zoek naar een zelfstandige job met een goed salaris van €11,50 per uur + een bonus van €1,- per afgeleverde bezorging? Kom dan flexibel bijverdienen bij Zapp! De snelste bezorger van essentials. 24/7 binnen minuten bij de klant thuisbezorgd. Dit kan vanaf vandaag zomaar eens je nieuwe job zijn! Lees snel verder.

Solliciteer direct

 

 

Wat kan je van de job verwachten?

Als bezorger bij Zapp werk jij zelfstandig en flexibel. Je shift start in het magazijn bij jou in de buurt, komt er een bestelling binnen? Dan stap jij op jouw snelle E-bike, om de boodschappen bij de klant te bezorgen. 

Lever jij de bestellingen keurig af, en ben jij niet vies van hard werken? Dan ben jij die zelfstandige bezorger die wij zoeken?

Laat hier je gegevens achter

Wekelijks uitbetaald én €1,- bonus per order!

Werken bij Zapp via NOWJOBS

NOWJOBS is de app waar je flexibel aan de slag kan bij verschillende opdrachtgevers. Je zit niet vast aan een bijbaantje, maar je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt. En dit alles zonder kvk-inschrijving.

Zapp is dé leukste flitsbezorger van Nederland en is op zoek naar jou. Bij Zapp werk je vanuit de eigen lokale 'Zappstores' - waarin duizenden producten klaar staan om gepickt, verpakt en direct aan jouw deur geleverd te worden door jou: onze rider. Ben jij het gezicht van Zapp en straal jij dit uit?

Solliciteer dan bij Zapp. Word je aangenomen? Dan kom jij in een exclusieve groep. Dat betekent unieke toegang tot de flexibele jobs bij Zapp. Die jobs vind je vervolgens in de NOWJOBS app. Laat je gegevens achter en werken maar!

Sollicitatieprocedure

Wie ben jij?
Jij houdt ervan om flexibel aan de slag te gaan en je verantwoordelijkheid te pakken om de bezorging zo netjes mogelijk af te leveren. Jij bent enorm gemotiveerd om de beste versie van jezelf te laten zien, tijdens het sollicitatiegesprek en op de werkvloer!

Rekenvoorbeeld salaris bijverdiener Zapp (21 jaar):
Elke fietskoerier (ongeacht de leeftijd) bij Zapp verdient €11,50 bruto all-in per uur. Daarnaast krijgt je als fietskoerier bij Zapp bij elke weggebrachte order een bonus van €1,- bruto

Daarnaast bestaan er ook "super shifts" waarvoor je je kan aanmelden. Tijdens deze shifts krijg je een bonus van €2,- per order die je wegbrengt. 💪🏼 

Vereisten voor deze job

  • Minimaal 18 jaar oud
  • Een eigen smartphone met internet
  • Handig met navigatie op je smartphone 
  • Een klein woordje Engels (basis)
  • Ontzettend enthousiast 

Join the team!

 

Solliciteer en start vandaag nog!

Ben je 18 jaar of ouder?
Kan je jezelf verstaanbaar maken in het Engels?