Voor bijverdieners

Hoe werkt bijverdienen via NOWJOBS?

Begin
1

Download de app! 

24/7 door vacatures swipen

De NOWJOBS-app is 100% mobiel. Download hem gratis voor iOS- of Android. Zo kan je altijd en overal op zoek naar een job.

2

Maak je profiel compleet

Maak binnen 2 minuten een profiel

Hoe completer je profiel, hoe groter de kans op een job die past bij jouw skills en interesses. En met een compleet profiel overtuig je opdrachtgevers sneller.

Ga voor een perfect profiel!
Vraag een eerdere werkgever met één klik in de app om een review.

3

Solliciteer met één klik

Kies zelf waar en wanneer je werkt

Swipe tussen de openstaande jobs en solliciteer zonder sollicitatiegesprek. Je ziet per job waar en wanneer je kan werken én je ziet meteen wat je netto gaat verdienen.

Is er een match tussen jou en je toekomstige opdrachtgever?

Dan ontvang je automatisch je contractvoorstel in de app. Accepteer het voorstel en teken het contract digitaal. That’s it! Dat is lekker bijverdienen via NOWJOBS.

4

Mega snelle uitbetaling 

Werk afgerond?

Na je shift kan je de werkgever beoordelen. Schrijf een review en geef een score van 1 tot 5, zodat andere bijverdieners weten hoe de sfeer op de werkvloer was. Zelf krijg je ook een beoordeling van de opdrachtgever. Haal je een goede score? Dan nemen andere opdrachtgevers jou nóg sneller aan.

En dan... krijg je binnen een week je salaris uitbetaald! Hoe lekker? 😎

Ready!

De belangrijkste vragen

Wat doet NOWJOBS?

Zie ons als tinderen voor een bijbaan, maar dan heb je altijd succes😉 

NOWJOBS is namelijk een mobiele app waarmee je eenvoudig een leuke bijbaan vindt. De app gebruik je gratis. Op één plek zie je alle vacatures in jouw buurt en solliciteren gaat ook via de app. Zelfs je contract is digitaal!

Kan ik me eenmalig aanmelden?

Ja. Een account is gratis en je bent natuurlijk niet verplicht om te werken. Download de NOWJOBS app, vul je gegevens in en ga snel aan de slag. Je kán eenmalig werken, maar de meeste bijverdieners raken snel verslaafd aan NOWJOBS.

Moet je zzp’er zijn?

Nee. Bij ons ben je gewoon in loondienst. Lees: geen KVK-nummer, geen administratie bijhouden en geen onverzekerde werkomstandigheden. NOWJOBS vindt jou aan werkgevers en we hebben het antwoord op al je vragen over contracten, uitbetalingen of loonstrookjes. Je hebt dus niet alle nadelen van een zzp'er, maar wél de flexibele afwisseling.

Extra uitleg

Wil je meer weten over werken via NOWJOBS? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen of stuur ons een WhatsApp-berichtje! 

Je bent klaar om geld te verdienen

Je weet nu hoe NOWJOBS werkt, dus ga aan de slag! Download hieronder de app of stel je vraag via WhatsApp. 

 

Stuur jouw vraag!