Bouw eenvoudig je favorietenpoule op

Bouw met NOWJOBS je favorietenpoule op zodat je altijd voldoende personeel hebt

Een favorietenpoule met vast personeel biedt veel voordelen! Met een favorietenpoule creëer je vastigheid op de werkvloer omdat steeds dezelfde gezichten terugkeren en je je favoriete bijverdieners ook doorlopend in kunt plannen. Maar een favorietenpoule biedt ook uitkomst tijdens piekdrukte of als er lastminute uitval is door ziekte. Zo kun je snel op- en afschalen en heb je tegelijkertijd vaste gezichten op de werkvloer. Een win-winsituatie dus! 

Favorietenpoule opbouwen Contact met NOWJOBS

Bouw je flexpool

 

Met een favorietenpoule heb je meer zekerheid over de kwaliteit van flexibele medewerkers

Vind gemotiveerd personeel

Gemotiveerd personeel

Met 40.000+ gemotiveerde kandidaten is er altijd een match. Je ziet in één oogopslag de ervaring, vaardigheden en motivatie van de bijverdiener. Je kiest gemakkelijk de kandidaat. Ben je tevreden? Voeg de bijverdiener dan toe aan je favorietenpoule. 

Snel op- en afschalen

Snel op- en afschalen

Is de drukte niet altijd voorspelbaar, of heb je te maken met seizoensdrukte? Geen probleem! Via de NOWJOBS-app kun je gemakkelijk en snel op- en afschalen, zo heb je op alle momenten voldoende personeel. Je houdt altijd zelf de controle! 

Digitaal uitzendbureau

Alles verloopt digitaal

Vacatures plaatsen, sollicitaties doornemen en contracten versturen: je regelt het online via ons portaal of via de app. Wij regelen het papierwerk voor je, zo houd jij tijd over om je te focussen op je bedrijf. 

Favorietenpoule opbouwen met NOWJOBS

Het werven en behouden van medewerkers is niet altijd eenvoudig. NOWJOBS helpt bedrijven bij het opbouwen van een favorietenpoule. Bij veel klanten, waaronder HelloFresh, Blokker en Vapiano werpt dit al zijn vruchten af. Met ruim 50.000 aangesloten bijverdieners is er altijd wel een goede match te vinden tussen werkgever en werknemer en zo kun je je favorietenpoule opbouwen. 

Najia El Belhajji, HR Manager Vapiano, vertelt je in deze video over haar ervaring met NOWJOBS.

Wij helpen je graag! 🙌

Heb je een vraag over de werkwijze? Het platform of de prijs? Ons team staat voor je klaar om je te helpen! Laat je gegevens en je vraag achter, dan zorgen we ervoor dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen!

Verzenden

Meer informatie over het opbouwen van een favorietenpoule of het behouden van personeel? Check onderstaande artikelen!