Hoe gaat NOWJOBS om met de coronamaatregelen?

zo-gaat-nowjobs-om-met-de-coronaamaatregelenWe hoorden laatst Mr Probz op de radio met ‘waves’. Toepasselijk – want natuurlijk zorgen de coronagolven voor veel veranderingen. Tegelijkertijd zien ondernemers nieuwe kansen, die zij met twee handen zorgvuldig aanpakken. NOWJOBS helpt daarbij. We matchen de ondernemers met onze bijverdieners, die graag (meer) willen bijverdienen. Lees hieronder onze update voor de herfst en de winter.

Welke maatregelen wij nemen
De meeste jobs in de NOWJOBS app zijn fysieke banen, bijvoorbeeld in de logistiek, schoonmaak of thuisbezorging. Thuiswerken is vaak geen optie, maar het aantal contactmomenten wordt wel geminimaliseerd. Hier komt ons 100% digitale platform dus goed van pas – het solliciteren en alle administratie gebeurt op afstand. 

NOWJOBS informeert bijverdieners en aangesloten bedrijven met nieuwsbrieven. We zien dat onze opdrachtgevers heel serieus met de maatregelen omgaan en hun verantwoording hierin nemen. Ruim voordat een shift start worden onze bijverdieners door het bedrijf geïnformeerd.

Advies aan ondernemers
Zoals altijd staat NOWJOBS bedrijven bij met raad en daad. We zitten – vanzelfsprekend – boven op de nieuwste maatregelen. Via onze website en nieuwsbrief houden we bedrijven op de hoogte, zodat we samen sterker uit de crisis kunnen komen. En de zwaar getroffen horecaondernemingen gaven we gratis exemplaren van het boek ‘Horeca na corona’ om ze een hart onder de riem te steken.

Welke jobs zijn beschikbaar
Als online uitzendplatform golft NOWJOBS mee met de markt (hallo Mr Probz). Als de economie weer aantrekt, kunnen bedrijven dankzij bijverdieners zonder risico direct opschalen en flexibel blijven. Waarvoor bijverdieners nu worden ingezet?  We zien een enorme groei in onder andere maaltijdbezorging.

Deze tijd zorgt ook voor nieuwe, unieke jobs in de NOWJOBS app. 🚀
Denk hierbij aan het helpen op teststraten en het (vaker) schoonmaken van tafels, deurklinken en winkelkarretjes. Je kunt onze bijverdieners ook op straat tegenkomen als handhaver van de coronamaatregelen. Voor de retail en e-commerce zijn bijverdieners vaak te vinden in magazijnen en logistieke hubs.

Hoe gaat het NOW?
Dat is de vraag die wij altijd stellen aan onze bijverdieners en opdrachtgevers. Zit je nog met vragen, zoek je werk of zoek je bijverdieners? Neem dan vooral contact op met ons Success Team. NOWJOBS staat altijd voor je klaar. 

Contact ons