Ook in de koude maanden je gasten op het terras ontvangen? Wij geven je de beste tips! De herfst is begonnen en ook het koude weer is in aantocht. Op deze dagen heeft iedereen behoefte aan warmte en gezelligheid.  

Maak je terras klaar voor het najaar!
Het onvoorspelbare weer in Nederland is nu eenmaal iets waar we niet omheen kunnen. Maar bij NOWJOBS blijven we altijd positief: de zon schijnt altijd, maar je ziet het soms niet door de wolken. Op de koude rechtenachtige dagen ziet alles er toch nét iets minder aantrekkelijk uit. Creëer daarom in het najaar nét even die extra gezellige sfeer op je terras.

Zorg voor vuurkorven, fakkels, warme dekens en kaarsen, zo gaan gasten zich thuis voelen. Hoe leuk is het om samen met een vriend of vriendin op het terras te zitten in plaats van op de bank. Dit is iets wat we het afgelopen jaar al genoeg hebben gedaan. We willen er op uit! Als je gasten zich thuis voelen, komen zij ook in de winter terug.

Naast accessoires zijn de kleuren die je gebruikt ook belangrijk. Gebruik twee hoofdkleuren en één contrastkleur. Zo is je terras naast een hele gezellige plek om te zitten óók nog eens super uitnodigend om naar te kijken. Donkere kleuren zoals grijs, bruin en houttinten versterken het gezellige winterse gevoel.

Een wintersmenu
Op jouw gezellige terras met winterse sferen horen natuurlijk ook winterse dranken en gerechten. Zet die heerlijke warme chocolademelk deze maanden in de spotlight. Dit is en blijft een hardloper tijdens de koude maanden. Geef dit extra aandacht. Naast winterse gerechten mag een winterse uitstraling natuurlijk niet ontbreken op de menukaart. Tip: prikkel de zintuigen van je gasten! Geur is een belangrijk element om je gasten te binden.

Bied iets extra's!
Bied iets extra's aan! Zet bijvoorbeeld een kraampje buiten waar je glühwein en/of warme chocolademelk serveert. Organiseer een kerstmarkt op je terras of binnen. Introduceer thema-avonden passend bij de winter! Zoals après ski, Sinterklaas, Kerst of creëer je eigen winterparadijs!

Wees voorbereid op drukte
In de zomer ben je wellicht beter voorbereid op drukke dagen en heb je meer bediening ingepland of op stand-by staan. Weet je niet zeker of je de roosters ingevuld krijgt de komende maanden? Maar maak je geen zorgen, het is geen probleem als je terras volloopt! Met NOWJOBS kun je last-minute nog een shift openzetten en vind je razendsnel bijverdieners die bij jou aan de slag willen!

Zet zowel je eigen personeel als de bijverdieners van NOWJOBS in de planningstool en maak een overzichtelijke planning. Zo zie je precies wanneer je nog open diensten hebt en kun je supersnel een shift online zetten en een bijverdiener vinden via de app.

Heb jij hulp nodig tijdens de komende maanden? Neem dan snel contact met ons op!
 

account_circle

Yvette - 06 oktober 2021