Slow cooked fastfood. Dát is het geheim van food-delivery formule Burgerme. De sappige burgers uit de flamegrill en kraakverse salades worden met zorg bereid en in no time thuisbezorgd. Bij het bezorgen helpen de bijverdieners van NOWJOBS een handje. Want Burgerme groeit en staat aan de vooravond van superdrukke lente- en zomermaanden.

Slow cooked dus. Maar hoe werkt dat in een fastfoodrestaurant waar alles snel moet? Waar de gemiddelde fastfoodketen burgers minder dan twee minuten bakt, liggen die van Burgerme minimaal vier minuten onder de flamegrill. “Die benaming is geen slinkse marketingtruc, er komt écht vuur aan te pas. En dat proef je!”, vertelt de trotse franchisenemer van Burgerme in Eindhoven, Ed van Hek.

Kwaliteit zonder poespas
Timing is hierin cruciaal volgens Ed. “De bereiding van onze verschillende gerechten is strak uitgemeten en op elkaar afgestemd, zodat alles bij de bezorgers warm de tas in gaat.” Zo werkt burgerme met verse ingrediënten en zonder al te veel poespas. “Bij ons geen ingewikkeld of uitgebreid menu, de kwaliteit van het vlees doet z’n werk.” Op deze manier krijgt de formule het voor elkaar om lekker en vers eten supersnel thuis te bezorgen.

Burgerme in de lift
Dat de Burgerme-formule aanslaat is ondertussen goed te merken. De vestiging in Eindhoven groeit hard en het wordt spannend of het personeel de drukte de komende maanden aan kan. “Die groei heeft deels te maken met corona”, vertelt Ed. “Mensen kunnen niet meer uit eten en bestellen daarom steeds vaker.” Maar ook als alle horeca straks weer open is verwacht Ed dat de groei doorzet.

Schaarste in bezorgers
Die groei kan Burgerme in de keuken uitstekend aan. Het is het bezorgen dat voor uitdagingen kan gaan zorgen, voorzag Ed begin dit jaar. “Het is voor ons nooit eenvoudig geweest om bezorgpersoneel te vinden.” Volgens Ed speelt het aantal fastfoodrestaurants daarin een belangrijke rol. “Er zijn gigantisch veel restaurants en daardoor is er natuurlijk veel vraag naar bezorgers. En die zijn er niet onbeperkt.”

Bijverdieners van NOWJOBS schieten te hulp
“Ik was dan ook blij verrast hoe snel NOWJOBS bezorgers leverde”, gaat Ed verder. Zo besloot Burgerme de samenwerking met NOWJOBS aan te gaan als een soort pilot voor de drukke maanden die eraan komen. “Vanaf mei zitten wij altijd bomvol en met de huidige capaciteit kunnen we dat niet aan. Daarom wilde ik er op tijd bij zijn en heb ik NOWJOBS ingeschakeld.”

Landelijke potentie
Voor Burgerme Eindhoven is de pilot een succes. Ook ziet Ed mogelijkheden voor landelijke uitbreiding. “Ook andere vestigingen groeien. Collega’s in andere steden lopen binnenkort wellicht tegen hetzelfde probleem aan van een tekort aan bezorgers. Ook voor die vestigingen zijn de bijverdieners van NOWJOBS een mooie aanvulling op het eigen personeel.”
 Burgerme-Eindhoven-bezorgers-NOWJOBS

Vind flexibele medewerkers
Verwacht je de komende tijd groei als werkgever? Of komen er drukke maanden aan? Meer dan 20.000 bijverdieners staan voor je klaar in de NOWJOBS app! En niet alleen bezorgers, maar bijvoorbeeld ook afwassers en medewerkers in de bediening. Onze bijverdieners zijn van alle markten thuis en gaan graag bij verschillende organisaties aan de slag. Meer weten? Neem contact met ons op.

account_circle

Jorrit - 12 april 2021